Upptäck

Kombinerade tvättmaskiner och torktumlare

Dubbelt så bra, hälften av utrymmet

AEG:s tvätt-torkmaskiner är utrustade med samma DualSense-teknologi som gör våra separata tvättmaskiner och torktumlare så bra. Glöm handtvätt och plantorkning: i en och samma maskin kan du nu lugnt tvätta och torka ömtåliga handtvättstextilier som ylle.

Displaypanelen på ÖKOKombi Plus

Tvättad, torkad och redo att använda

Det har aldrig varit så lätt att få dina kläder tvättade, torkade och redo att använda. Med ÖKOKombi Plus tar du smutstvätten från korgen och tillbaka till garderoben med ett enda program. Med en knapptryckning kan du tvätta och torka upp till 6 kg. Tack vare vår värmepumpsteknik sker tvätt och torkning vid lägre, säkrare och skonsammare temperaturer.

Ett diagram överlagrat på en bild av ett vägguttag som illustrerar hur mycket energi man sparar med tvättmaskin med torktumlare från AEG

Maximal effektivitet, minimal energiförbrukning

AEG:s tvättmaskiner med torktumlare sparar energi bl.a. genom värmepumpar som är upp till 40% mer effektiva eftersom enbart luft används vid torkning. OptiSense-tekniken anpassar tvätt- och torktiden efter tvättvolymen för att minimera energiförbrukning.

Med AEG kan konsumenterna tryggt maskintvätta även de mest ömtåliga ylleplagg

Peter Ackroyd

Global strategisk rådgivare till Woolmark Company

Woolmark-märkt

Med AEG-tvättmaskiner med torktumlare kan du tryggt tvätta och torka även de mest ömtåliga ylleplagg.

Kontrollpanelen på en AEG ÖKOKombi Plus-tvättmaskin med torktumlare

Säker och skonsam tvätt och torkning

Våra tvättmaskiner med torktumlare är de första som klarar tvätt och torkning av ömtåliga ylleplagg märkta endast handtvätt. Låter det för bra för att vara sant? Du kan vara lugn. Ylleskötselinstitutet Woolmark intygar att våra maskiner uppfyller Blue-tvättrådskraven.

Kvinnlig modell med Whyred-kläder sitter på AEG:s tvättmaskin och torktumlare

Det ultimata testet!

Vi ville bevisa att våra maskiner kan tvätta det mest otvättbara. Därför gick också Whyred med på att maskintvätta och torktumla utvalda visningsplagg. Bara några timmar innan modevisningen.

Varje tvätt är skonsam

För färger som inte bleknar. För bibehållen kvalitet. För lägre energikostnader. Med OptiSense-teknologi kan man aldrig övertvätta eller övertorka kläder. Den känner automatiskt av tvättmängden och garanterar effektivast möjlig tvätt och torkning. Programmet stannar helt enkelt när kläderna är torra.

Fräscha upp, förnya, vitalisera

Professionella tvätterier använder ånga för att få slitna plagg att se och kännas som nya igen. Och nu kan du njuta av samma teknik även hemma. På bara 30 minuter mjukar våra tvättmaskiner och torktumlare upp textilfibrerna och avlägsnar dålig lukt så att favoritskjortan eller märkesklänningen får nytt liv mellan tvättarna.

AEG:s invertermotor

1 motor, 10 års drift

För att se till att våra tvättmaskiner med torktumlare håller i längden går de igenom flera timmar långa tester. Invertermotorn saknar borstar, vilket reducerar buller, vibrationer och slitage. Den är så energisnål och driftsäker att vi ger 10 års garanti.

Tvättråd för ylle, siden och bomull

De vanligaste misstagen vi gör när vi tvättar

Många av de tvättråd vi slentrianmässigt litar på är förlegade. Ofta kan dessa tips förkorta klädernas livslängd. Här är 5 tips till en smartare tvätt.