En kompaktugn från AEG

Kompaktugn

Våra kompakta ugnar är gjorda för att kunna byggas in även i de minsta köksutrymmena. Begränsat med plats betyder inte att du måste kompromissa med din matlagning hemma!

Upptäck våra kompaktugnar
Kompaktugn
10 av 10
  • 4,5
    (22)

    En saftig grillad kyckling, en krämig Dauphinoise eller en mustig köttgryta - allt går på bara halva tiden jämfört med en konventionell ugn. CombiQuick-ugnen är det snabbare sättet att få exceptionella smaker och spännande rätter. Den är en kombination av en varmluftsugn och mikrovågsugnens snabbhet och ger aptitretande rätter med konsistenser som en konventionell ugn fast i ett kompakt utrymme. Från och med nu behöver inte god mat ta lång tid att laga.

  • 5
    (14)

    Varje måltid ska vara en upplevelse. Med det i åtanke skapade vi SteamPro-ugnen. Den har tre tillagningslägen - värme, ånga eller en kombination av båda. I kombinationsläget avger ugnen automatiskt rätt kombination av värme och ånga. Det innebär en gyllenbrun och knaprig utsida och en saftig och mör insida. Oavsett om du ska grilla kött, baka bröd, skapa delikata efterrätter eller använda SousVide-funktionen som i professionella restauranger, kan du vara säker på att du tar matlagningen till en helt ny nivå.

  • 4
    (110)

    En saftig grillad kyckling, en krämig Dauphinoise eller en mustig köttgryta - allt går på bara halva tiden jämfört med en konventionell ugn. CombiQuick-ugnen är det snabbare sättet att få exceptionella smaker och spännande rätter. Den är en kombination av en varmluftsugn och mikrovågsugnens snabbhet och ger aptitretande rätter med konsistenser som en konventionell ugn fast i ett kompakt utrymme. Från och med nu behöver inte god mat ta lång tid att laga.

  • 5
    (6)

    En saftig grillad kyckling, en krämig Dauphinoise eller en mustig köttgryta - allt går på bara halva tiden jämfört med en konventionell ugn. CombiQuick-ugnen är det snabbare sättet att få exceptionella smaker och spännande rätter. Den är en kombination av en varmluftsugn och mikrovågsugnens snabbhet och ger aptitretande rätter med konsistenser som en konventionell ugn fast i ett kompakt utrymme. Från och med nu behöver inte god mat ta lång tid att laga.

  • 4
    (28)

    En saftig grillad kyckling, en krämig Dauphinoise eller en mustig köttgryta - allt går på bara halva tiden jämfört med en konventionell ugn. CombiQuick-ugnen är det snabbare sättet att få exceptionella smaker och spännande rätter. Den är en kombination av en varmluftsugn och mikrovågsugnens snabbhet och ger aptitretande rätter med konsistenser som en konventionell ugn fast i ett kompakt utrymme. Från och med nu behöver inte god mat ta lång tid att laga.

  • 0
    (0)

    En saftig grillad kyckling, en krämig Dauphinoise eller en mustig köttgryta - allt går på bara halva tiden jämfört med en konventionell ugn. CombiQuick-ugnen är det snabbare sättet att få exceptionella smaker och spännande rätter. Den är en kombination av en varmluftsugn och mikrovågsugnens snabbhet och ger aptitretande rätter med konsistenser som en konventionell ugn fast i ett kompakt utrymme. Från och med nu behöver inte god mat ta lång tid att laga.

  • 4
    (1)

    SteamBoost-ugnen lockar fram mer av matens smaker och aromer. Den fungerar precis som en konventionell ugn, men med ett ess i rockärmen: ånga. Ugnsvärmen gör, som du vet, att ytan blir gyllenbrun och får en fin skorpa. Det är dock ångan som gör den verkliga skillnaden genom att fuktigheten bevaras så att kött, fisk och grönsaker och ugnsgrytor får den rätta saftigheten och mörheten – ja, till och med desserter blir bättre med ånga. Allt handlar om smaken – ju mer smak, desto bättre.

  • 4
    (28)

    En saftig grillad kyckling, en krämig Dauphinoise eller en mustig köttgryta - allt går på bara halva tiden jämfört med en konventionell ugn. CombiQuick-ugnen är det snabbare sättet att få exceptionella smaker och spännande rätter. Den är en kombination av en varmluftsugn och mikrovågsugnens snabbhet och ger aptitretande rätter med konsistenser som en konventionell ugn fast i ett kompakt utrymme. Från och med nu behöver inte god mat ta lång tid att laga.

  • 4
    (43)

    En saftig grillad kyckling, en krämig Dauphinoise eller en mustig köttgryta - allt går på bara halva tiden jämfört med en konventionell ugn. CombiQuick-ugnen är det snabbare sättet att få exceptionella smaker och spännande rätter. Den är en kombination av en varmluftsugn och mikrovågsugnens snabbhet och ger aptitretande rätter med konsistenser som en konventionell ugn fast i ett kompakt utrymme. Från och med nu behöver inte god mat ta lång tid att laga.

  • 4,5
    (15)

    SteamBoost-ugnen lockar fram mer av matens smaker och aromer. Den fungerar precis som en konventionell ugn, men med ett ess i rockärmen: ånga. Ugnsvärmen gör, som du vet, att ytan blir gyllenbrun och får en fin skorpa. Det är dock ångan som gör den verkliga skillnaden genom att fuktigheten bevaras så att kött, fisk och grönsaker och ugnsgrytor får den rätta saftigheten och mörheten – ja, till och med desserter blir bättre med ånga. Allt handlar om smaken – ju mer smak, desto bättre.