Produktinformation

Upplev frihet och flexibilitet vid köksplaneringen tack vare 6000 Bridge induktionshäll med inbyggd fläkt. Denna induktionshäll har en inbyggd fläkt och en bridge-funktion som låter dig kombinera två kokzoner till en stor zon för ökad mångsidighet.

Produktfördelar

För mer flexibilitet och frihet när du lagar mat

Upplev frihet och flexibilitet vid köksplaneringen tack vare 6000 Bridge induktionshäll med inbyggd fläkt. Hällen har en bridge-funktion som låter dig kombinera två kokzoner till en stor zon för ökad mångsidighet.

Kombinera 2 kokzoner med Bridge

Bridge-funktionen kombinerar två kokzoner för att passa alla stora eller långpanna. Med samma temperatur- och tidsinställning är de länkade zonerna idealiska när du lagar mat till middagsbjudningar eller större fester.

4 individuella zonkontroller gör att du kan få ut mer av din matlagning

4 individuella zonkontroller låter dig kontrollera 4 olika kokzoner och ställa in separata timers för var och en av dem. Andra funktioner inkluderar effektboost, aktiv beröring, barnlås och hob2Hood-kontroll.

Lätt att rengöra. Lätt att ta bort. 2-i-1 Filter

2-i-1-filtret kombinerar både ett kol- och fettfilter som tar bort lukt och fett. Om produkten är installerad för recirkulering behövs ett 2-i-1-filter. Filtret är lätt att ta bort och kan diskas i diskmaskin.

Automatisk fläktfunktion Med Hob2Hood®

Hob2Hood®-teknik möjliggör automatisk fläktfunktion under matlagning. Om du höjer eller sänker temperaturen på hällen kommer fläktens effekt att anpassa sig därefter. Det betyder att du kan fokusera på din matlagning

Boost-funktion. Rensar snabbt köksluften

När du störs av oset eller ångan i köket behöver du bara trycka på fläktens Boost-funktion för ett omedelbart kraftfullt utsug. Boost aktiveras i 10 minuter för att effektivt rengöra köksluften.

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyAEG och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Man viker handdukar