Produktinformation

Skapa flera stora zoner med Multiple Bridge-funktionen på induktionshällen. Två zoner kan slås ihop med en knapptryckning, vilket ger en enda zon för matlagning. Genom automatisk anpassning för att dela både temperatur och tid, är den optimerad för att använda stora grytor och pannor samtidigt.

Produktfördelar

AEG - Induktionshäll - IKE96654FB

Mer utrymme. Mer smak. Samtidigt

6000 Bridge-induktionshäll gör det enkelt att laga mat med större kokkärl. Bridge-funktionen länkar samman två kokzoner på tre sidor på hällen för att passa både stora och långa kokkärl. Bridge-zonen kommer att dela samma tid och temperatur.

AEG - Induktionshäll - IKE96654FB

Kombinera för att laga mer. Med TripleBridge

TripleBridge-funktionen låter dig kombinera två matlagningszoner på tre olika områden på din häll. De rymmer kokkärl i olika storlekar. Och alla delar samma temperatur- och tidinställningar.

AEG - Induktionshäll - IKE96654FB

Hob2Hood®: köksfläkt med handsfreesystem

Hob2Hood-funktionen kopplar samman hällen med fläkten. Fläkten justerar automatiskt fläkthastigheten baserat på värmen, utan att du behöver oroa dig för någonting alls. Ett kraftigt utsug vid stekning. Ett tystare utsug vid sjudning.

AEG - Induktionshäll - IKE96654FB

Kokzonerna tänds automatiskt. Med ActiveTouch

Med Active Touch tänds motsvarande skjutreglage automatiskt när en panna sätts ner på hällen. Allt du behöver göra är att ställa in önskad temperatur. Det är ett intuitivt tillagningssätt.

AEG - Induktionshäll - IKE96654FB

Snabbare värme för snabbare matlagning med PowerBoost

Nu behöver du inte vänta på att vattnet ska koka. PowerBoost-funktionen skapar en omedelbar värmeboost som gör att vattnet kokar på under 90 sekunder. Perfekt för att snabbt koka upp en stor gryta med vatten.

AEG - Induktionshäll - IKE96654FB

Hällens timer. Byggd för precision

Den inbyggda timern på hällen kan ställas in upp till en timme och stänger automatiskt av hällen när tiden går ut. För exakta resultat.

Tillbehör

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. Som tack för din tid får du 20% rabatt på utvalda köksredskap i vår webbshop. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, vänligen se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet

5

Ja enklare och intressantare matlagnings upplevelse än så här finns ej att uppnå!

av Hasva Datum 19 april 2020

Kvalité och perfektion rakt igenom för ett njutnigsbart och mättande resultat!

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Hasva rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Recensioner på andra språk Översatta recensioner

2

Inte imponerande

av Kofoed85 Datum 28 november 2021 Översatt från danska

Tyvärr är jag väldigt föga imponerad av denna häll. Jag upplever väldigt ofta att den inte svarar på input trots upprepade försök och avtorkning av knapparna så man så småningom måste starta om hela hällen och i efterhand måste komma ihåg inställningarna för de olika brännarna.
Bryggfunktionen ska göra det möjligt att slå samman kokzoner för att kunna använda större kastruller och kastruller, men vid användning av en 28cm panna blir det väldigt ojämn värmefördelning så det är egentligen bara toppen och botten av pannan som blir varma och kan användas.
Hällen kan leverera mycket energi och med turbofunktionen kokar vattnet extremt snabbt, varför vår quooker egentligen bara används för att brygga kolvkaffe.
Sammantaget är jag ganska missnöjd med hällen och tänker gå över till gas då fördelarna inte på något sätt uppväger nackdelarna speciellt med stekning och irritationen av de frekventa omstarterna när den inte svarar.

Automatiskt översatt av Google.

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  4
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  1

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Fantastisk!

av Stefan Datum 08 november 2021 Översatt från holländska

Vi valde denna häll till vårt nya kök. Storleken är jättebra! Nu passar alla kokkärl på den och kommer inte i vägen för varandra. Knapparna pekar på sig själva och är superenkla att använda. Till råga på det kommunicerar den också med vår AEG takfläkt. Vi är mycket nöjda och rekommenderar definitivt denna skiva!

Automatiskt översatt av Google.

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Stefan rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
1

Produkten uppfyller inte sitt löfte

av GruffeKokken Datum 24 juni 2021 Översatt från norska

Detta är bara nonsens: För maximal flexibilitet anpassas zonerna på induktionshällen automatiskt till dina kokkärl, vilket säkerställer konsekventa resultat oavsett vilken storlek kokkärlet är.

Automatiskt översatt av Google.

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  1
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  1

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Svar från AEG

Hej,

Tack för att du väljer att lämna en kommentar till en av våra produkter. Ledsen att höra att produkten inte lever upp till förväntningarna. Produkten levereras med MaxiSense som gör att alla pannor passar i alla zoner så länge korsningen är täckt. Kontakta oss gärna på kundeservice@electrolux.no så undersöker vi saken om hällen inte fungerar som den ska.

Med vänliga hälsningar Viola

Andra produkter

AEG - Induktionshäll - IKE42640KB
CrystalLine Induktion Inbyggnadshäll

Varje gång du lagar mat kan du välja den bästa kokzonskonfigurationen eller det lämpligaste kokkärlet. Med den smarta bridgefunktionen kan du koppla ihop två kokzoner så att du styr dem som en enda zon, perfekt när du lagar större rätter eller om du lagar m...

AEG - Induktionshäll - IPE74541FB
6000 Pure Bridge Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood

Pure 3-hällen kombinerar en snygg design med responsiva funktioner. Ebenholtsglas passar perfekt med bänkskivan. Kokzonerna och kontrollerna är osynliga tills du sätter på hällen. Gör matlagningen i ditt kök till rena nöjet.

AEG - Induktionshäll - IKB64301XB
3000 Basic Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood

Induktion hjälper dig att behärska matlagningstekniken snabbare. Den värmer snabbare än andra typer av hällar - och kokar även upp vatten på mindre än 90 sekunder* - så att du direkt kan fortsätta med din matlagning. Och värmejusteringarna är så subtila att...

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Support
rött tyg i luften mot en mörk bakgrund