Produktinformation

Med ÖkoMix-teknologi i våra toppmatade tvättmaskiner i AEG 8000-serien, rengörs och vårdas alla sömmar, fibrer och trådar i ömtåliga plagg, även i kortare program. Kvaliteten skyddas ‒ allt i nätt storlek.

Produktfördelar

ALLA ÖMTÅLIGA SKJORTORS BESKYDDARE

Med PowerCare-teknik i våra toppmatade tvättmaskiner i AEG 8000-serien, rengörs och vårdas alla sömmar, fibrer och trådar i ömtåliga plagg, även i kortare program. Skyddar klädernas kvalitet ‒ allt i en nätt storlek som sparar plats.

ENASTÅENDE TVÄTTRESULTAT – PÅ MINDRE ÄN EN TIMME. PÅ SÅ LÅG TEMPERATUR SOM 30 °C. SKONSAM KLÄDVÅRD

Tvättmaskinen 8000 PowerCare använder en unik teknologi som snabbt förblandar tvättmedlet, vilket garanterar att det fördelas jämnt på dina kläder, för en otroligt ren tvätt. Aktiverar tvättmedelseffekten jämnt även i 30 C, för enastående resultat på mindre än en timme.

POWERCLEAN 59 MIN. EN EFFEKTIVARE DAGLIG TVÄTT

PowerClean 59 min är det dagliga tvättprogrammet som ger dig allt du behöver. Tvätta på bara 59 min med enastående resultat och lägre energiförbrukning. Det perfekta programmet för daglig användning utan att kompromissa med prestanda eller hållbarhet.

MINDRE STRYKNING. KLÄDERNA FRÄSCHAS UPP

Med ProSteam®-tekniken kan du avsluta ett tvättprogram med ånga för att göra tvätten mindre skrynklig eller använda ett separat ångprogram för att fräscha upp kläderna, vilket ger ett fantastiskt resultat varje gång.

Tar hand om dina kläder. Sparar vatten och energi

Med ProSense®-tekniken vägs varje tvätt för att skräddarsy programmet och justerar till minimitiden som krävs för att tvätten ska bli helt ren. Minskar slitage och skyddar dina kläder.

ÖKOINVERTER, DEN LÄGSTA ENERGIFÖRBRUKNINGEN

Den nya energieffektiva ÖKOInverter-motorn ger högsta effektivitet och hållbarhet, och säkerställer perfekt tvättprestanda, oavsett vilket program som valts.

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyAEG och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Man viker handdukar