AEG CULINARY CLUB

AEG Culinary Club

Med en SousVide-ugn från AEG får du tillgång till de senaste matlagningsteknikerna på marknaden. SousVide-ugnar används i de professionella köken för att på ett effektivt sätt nå de bästa resultaten och nu kan du göra på samma sätt hemma.

AEG:s Culinary club, med en kvinna och man som lagar mat under kurs

Exklusiv matlagningskväll

För att komma igång med din nya SousVide-ugn från AEG samt få inspiration bjuder vi dig och en vän till en exklusiv Culinary Club-matlagningskväll. Du kommer att delta i ett matlagningspass där du tillsammans med andra i grupp får lära dig nya tekniker och hur du bäst använder din nya AEG-ugn. Självklart avslutar vi kvällen med att njuta av den goda maten. Det blir en kväll du sent ska glömma! Vi erbjuder Culinary Club-matlagningskvällar tillsammans med våra partners i Stockholm, Göteborg och Malmö. Se mer information nedan om respektive ort och för att boka på ort som passar dig bäst. Erbjudandet är värt 1500 kr per person.

Matlagningstermometer i kött i AEG:s sous-vide ugn

Registrera din nya ugn

För att att ta del av erbjudandet om matlagningskväll ska du registrera din nya ugn från AEG. Har du köpt en Electrolux-ugn, registrera i så fall din produkt på electrolux.se.

När du registrerat din produkt klickar du på någon av följande orter nedan för att boka din matlagningskväll.

Villkor

Erbjudande vid köp av ugnsmodellerna BSK892230M, BSE892230M, KSK892220M.

Erbjudandet gäller köparen + 1 person till. Totalt har vi grupper om max 20 pers. och minst 10 pers. per matlagningskväll. Vid bokningar med färre deltagare än 10 pers. flyttas matlagningstillfället till annat datum.

Kallelse kommer att skickas ut ca 2 veckor innan. Vi reserverar oss för ändringar.
Ev. avbokningar måste göras senast 1 vecka innan valt tillfälle annars är vi tvungna att ta ut en självkostnadsavgift på 1500 kr.

För att boka en matlagningskväll på någon av våra orter behöver du först registrera din produkt.

Swedish Taste - AEG Culinary Club och sparris

Stockholm - Swedish Taste

Låt dig inspireras i Swedish Tastes nyöppnade lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Du kommer få tips på hur du bäst smaksätter dina råvaror och hur du tillagar dem i din SousVide-ugn. Upptäck en ny värld av smaker!

Swedish Taste 

St Eriksgatan 46D
11234 Stockholm

Boka matlagningskväll - för dig med SousVide-ugn

Calle Kock matlagningsstudio och sås

Göteborg – Calle Kock Matstudio

Under Calle Kocks ledning kommer du i matlagningsstudion få inspiration och kunskap om hur du använder din nya SousVide-ugn på bästa sätt. Vi smakar av det som lagats och du får chans att ställa alla dina frågor om din ugn och hur du lagar mat på bästa sätt. 

Calle Kock Matlagningsstudio 
Spektrumhuset Billdalsvägen 2 
436 55 Hovås

Boka matlagningskväll - för dig med SousVide-ugn

Malmö - Mat & Vin Slottsparken

Malmö - Mat & Vin Slottsparken

På Mat & Vin Slottsparken skapar man tillsammans underbara maträtter baserade på närproducerade och lokala råvaror. Du kommer att lära dig smaksättning, att syra och sälta och allt annat som hör professionell matlagning till.

Mat & Vin Slottsparken
Kung Oscars väg 2
211 33 Malmö

Frågor? Kontakta:

culinaryclub@electrolux.se

Personuppgifter

Vi uppmanar dig att läsa vår Integritetspolicy. Den förklarar bland annat vilka personuppgifter vi behandlar om dig och för vilka syften.