Skrolla och upptäck mer

Förhöj smaken med rätt temperatur

Stjärnkockar, hemmakockar, amatörer och proffs. Alla har sin smak gällande den perfekta temperaturen för exempelvis en god köttbit. AEGs nya ångugn SteamPro förstår precis vad du vill ha, och hur du vill ha det!

Vilken är din perfekta rare, medium eller welldone?

Kött med precis innertemperatur vid hjälp av matlagningstermometer
Kött med precis innertemperatur vid hjälp av matlagningstermometer

Ångugnen SteamPro

Ångugnen kommer att hjälpa dig att uppnå fullständig perfektion. Den inbyggda matlagningstermometern lyder din minsta vink och du styr allt du lagar med fingerspetsarna. Med endast ett elegant touchvred kontrollerar och finjusterar du både tid, temperatur och funktion. Tills du får en smak av perfektion.

Du kan enkelt kontrollera och finjustera både tid, temperatur och funktion på denna ugn. Och är du osäker på gradantal kan du enkelt ställa in ”rare” ”medium” eller ”well done” så lagas middagen med perfekt resultat.

Läs mer om SteamPro-ångugnen här

AEG matlagningstermometer säkrar perfekt inntertemperatur kött
Fine Tune Dining med ångugn med matlagningstermometer

"Chef's Table"

Vi bestämde för att ta frasen Chefs Table till nästa nivå. Då ångugnen är så responsiv och intuitiv lät vi bygga om den till ett bord. Bordet placeras ut på några av Nordens bästa restauranger, i Sverige finns bordet på Klas Lindbergs restaurang Portal. Gästerna vid bordet kan med hjälp av touchvredet själva finjustera temperaturen på det som tillagas.

Testa olika temperaturer!

Klas Lindberg, som är en av Sveriges mest prisbelönta kockar, har ju självklart sitt tycke och smak gällande temperaturer och tillagning. Och att det är en smaksak är det ingen tvekan om, och oftast är rekommenderade temperaturer inte en exakt grad, utan ett spann mellan flera.

Läs mer om hur du får en smak av perfektion

Fine Tune Dining bordet
Toppkocken Klas Lindberg som förberedar Fine Tune Dining middag

Matcha ugnen med vår nya induktionshäll

AEG MaxiSense® Pure, är en svart induktionshäll som fullständigt smälter in i bänkskivan. Hällen responderar blixtsnabbt på dina val, och förvandlar ditt kök och din matlagning till en riktig smakupplevelse. 

Den unika Flex Bridge®-ytan har fyra matlagningszoner som du enkelt kan kombinera för att rymma alla sorters kastruller och stekpannor, oavsett storlek och form. Snyggt, elegant och smakfullt.

Se induktionshällen MaxiSense® Pure med Flex Bridge®

AEG MaxiSense® Pure med  Flex Bridge®
AEG MaxiSense® Pure med Flex Bridge®

AEG Mastery Range

Världens mest responsiva matlagning.