Skapa zoner i Pure I appen

Senast uppdaterad 2020-07-10 10:30

Problem

• Hur skapar man zoner i Pure I9 appen?

Gäller för

• Pure I9
  • Pure I9.2
  • Robotdammsugare

Lösning

1. Öppna menyn i appen och välj FloorPlanner

1. Välj Add zones

1. Tryck på Plus

1. Var säker på att roboten ritat ut alla rum innan ni trycker på OK. Efter detta steg kan den sparade kartan inte lägga till rum som saknas i efterhand

1. Rita ut en CleanZone, går att ändra på storleken genom att hålla och dra på zonens punkter i motsatta hörn

1. Namnge zonen för vilket rum

1. Tryck på Save för att spara

1. För att lägga till fler zoner tryck på Plus och gör om processen från punkt 5. För att redigera sparad zon tryck på Edit

1. För att lägga till en zon som roboten ska undvika, välj AvoidZone och gör om processen från punkt 5

1. I huvudmenyn kan du nu välja Custom cleaning

1. Här kan du välja vilka zoner roboten ska städa nu

1. Du kan nu också välja vilka zoner roboten ska städa under vissa dagar med schemaläggning, du hittar schema i menyn under Robot settings

Beställ reparation
Beställ reparation

Är din produkt i behov av reparation? Vi hjälper dig gärna. Alla våra tekniker är certifierade och vi använder oss endast av originalreservdelar. På många orter erbjuder vi reparation till fast pris.