Bortforsling av dina gamla vitvaror

Senast uppdaterad 2020-12-08 21:37

Vi har vid beställning av hemleverans med inbärning med eller utan installation möjlighet att erbjuda bortforsling av din gamla, likvärdiga vitvara för återvinning. Genom att du lägger till bortforsling av din gamla vitvara för återvinning till din order och sedan bokar in en tid för utförande av tjänsten är du införstådd med och accepterar att tjänsten efter att den påbörjats inte omfattas av ångerrätten.   


Om du har beställt installation av din nya vitvara ingår avinstallation av din gamla, likvärdiga vitvara och vi har också möjlighet att ta med oss den gamla vitvaran i retur för återvinning. Kom ihåg att lägga till tjänsten ”Bortforsling av dina gamla vitvaror för återvinning” för att den ska ingå som en del av din beställning.    


Om du inte har beställt installation av din nya vitvara utan enbart hemleverans med inbärning kan vi fortfarande erbjuda bortforsling av din gamla, likvärdiga vitvara för återvinning. Du ansvarar själv för att din gamla vitvara som ska transporteras till återvinning är frånkopplad och fri att ta med. Även här behöver du lägga till tjänsten ”Bortforsling av dina gamla vitvaror för återvinning” i din beställning för att denna ska ingå.  


Viktigt att komma ihåg vid bortforsling av din gamla vitvara för återvinning är att: 

· Din gamla vitvara ska vara urplockade och avinstallerad när vi anländer. 

· Är det en vitvara som hanterat vatten som t.ex. en tvättmaskin ska den vara tömd på vatten 

· Är det en kyl- eller frysprodukt behöver den vara avfrostad i bästa möjliga mån. 

Bortforsling av dina gamla vitvaror för återvinning kan endast ske i samband med hemleverans och kan inte köpas separat. 


För mer information se [våra köpvillkor].