Bokstaven L visas på spis

Senast uppdaterad 2023-12-12 11:30

Problem

• L visas på display

Gäller för

• Häll
  • Spishäll
  • Inbyggnadshäll

Lösning

1. För att stänga av säkerhetslåset, se fullständig beskrivning i bruksanvisningen, eftersom metoderna kan variera beroende på modell
  2. Vissa hällar har inget hänglås på kontrollpanelen, utan det har STOP+GO (2), dessa knappar har samma funktion för låset
  3. Starta hällen med  Håll in eller 4 sekunder, stäng sedan av hällen eller ställ in effekten på den zon du vill använda
  4. Annars gäller den vanliga metoden nedan:
    1. Stäng av spisen och sätt därefter på den igen
    2. Tryck samtidigt på knapparna "-" och "+"
    3. Tryck sedan på "-"-knappen

Vill du läsa mer om produkterna?

Hitta det du söker – oavsett om du behöver köpa något nytt eller bara är nyfiken på vårt sortiment. Ta reda på mer om produkter, serier och funktioner.

Till produktsidor

Orsak

• L-meddelandet indikerar att barnlåset är på
Hitta din bruksanvisning
Hitta din bruksanvisning

Lös problem och hitta instruktioner samt annan dokumentation till din produkt.

Beställ reparation
Beställ reparation

Är din produkt i behov av reparation? Vi hjälper dig gärna. Alla våra tekniker är certifierade och vi använder oss endast av originalreservdelar. På många orter erbjuder vi reparation till fast pris.