Hållbar och läcker

Senast uppdaterad 2021-11-15 21:43

Ditt jobb är att se till att allt du lägger på din tallrik är hållbart och gott. Det är därför AEG i samarbete med SideChef och Le Cordon Bleu är här för att hjälpa dig att uppnå dina mål - att laga lättlagade och hälsosamma måltider som minskar din miljöpåverkan, utan att påverka smaupplevelsen.

Kom igång med AEG och SideChef

Steg 1

Ladda ner My AEG Kitchen App och registrera din ugn.

Steg 2

Gå till partneravsnittet för att lösa in ditt 12-månaders gratisabonnemang med SideChef.

Steg 3

Ladda ner SideChef-appen och följ instruktionerna för att länka din AEG-ugn till SideChef.

SideChef-appen är en förstklassig matlagningsplattform som erbjuder recept, måltidsplanering och instruktionsvideor. Du får 12 månaders gratis tillgång till appen när du registrerar din smarta ångugn från AEG.

Steg 4 - Ett härligt tips!

I SideChef -appen kan du se och njuta av hållbara och välsmakande recept.

Undrar du vad du ska prova först? Vi föreslår att du ska skapa en maträtt som liknar dig själv - djärv och iögonfallande! Vad sägs om att tänka utanför boxen och börja med desserten. Precis som vår läckra och enkla maträtt Morotsflarn med rödpeppar Coulis, är den subtilt dramatisk, hälsosam och smakfullt sensationell.

Få tillgång till en enastående matlagningsupplevelse

Redo att dyka in i en värld av härliga rätter som är både härliga och hälsosamma för dig? Klicka här för att lösa in din kod så att du kan börja din resa till en helt ny matlagningsupplevelse. Hållbart att äta med AEG gör att vi kan hjälpa dig att göra det du alltid gör ... utmana det förväntade.