Hur du använder CamCook® på din AEG-ugn

Senast uppdaterad 2023-07-07 10:28

Använder CamCook® på telefonen

Använd mobiltelefonens kamera för att förenkla din matlagning hemma. CamCook® hjälper dig att använda ugnens smarta funktioner maximalt genom att föreslå ugnsinställningar som gör dina favoriträtter ännu godare. CamCook®-funktionen hittar du på utvalda ugnsmodeller.

Vad är CamCook® och varför ska du använda funktionen?

Det är enkelt. Ta bara en bild på din maträtt med mobiltelefonens kamera. CamCook® kommer att använda sin AI-bildigenkänningsteknik för att identifiera den maträtt du vill tillaga. Föreslagna ugnsinställningar kommer att skickas till din smarta ugn baserat på din bild. Du kan spara ugnsinställningarna i My Cookbook i My AEG Kitchen-appen för att få samma lyckade resultat nästa gång.

Hur du använder CamCook®

Vad du behöver:

1. Se till att du har installerat My AEG Kitchen-appen på din mobiltelefon anslutit din ugn till den. Om du inte redan har anslutit din ugn , börja med att göra det
2. Se till att din ugn är ansluten till Wi-Fi
3. För att skicka inställningar till din ugn måste du aktivera fjärrstyrningen

Få åtkomst till CamCook®-funktionen i appen:

1. Du hittar CamCook®-funktionen i My Cookbook under menyn Taste i appen.
2. Använd antingen en bild från bildbiblioteket i din telefon eller öppna kameran i appen för att ta en ny bild
3. CamCook® kommer att använda sin AI-teknik för att känna igen din rätt och föreslå idealiska ugnsinställningar. Dessa inställningar kan du sedan skicka direkt till din ugn för att påbörja matlagningen.


Person som tar foto av mat

Tips

  • Det finns två sätt att använda CamCook®-funktionen. Den första alternativet är att ta en bild av din maträtt. CamCook® kommer att föreslå vilken maträtt det är och hur man lagar den från ett bibliotek med recept
  • Alternativt kan du använda CamCook® för att söka bland dina favoritrecept som du har sparat sedan tidigare. Gå till My Cookbook i appen för att komma åt ugnsinställningarna och skicka dem direkt till din ugn
  • Du kan lägga till dina egna rätter och recept med föreslagna ugnsinställningar i My Cookbook. Det gör du genom att ta en bild på maten och ange ugnsinställningarna du vill spara. Nästa gång du vill tillaga samma sak kan du ta en bild på maten så kommer CamCook® att skicka dina sparade inställningar till din ugn.


För mer information om din specifika ugnsmodell, se bruksanvisningen. Du hittar din bruksanvisning här.

Nu när du har lärt dig allt som finns att veta om att använda CamCook®-funktionen, kanske du vill lära dig mer om hur du använder My AEG Kitchen-appen med din smarta ugn.

AEG:s smarta hem
AEG:s smarta hem

Smarta hem sätter fokus på Matlagning, Tvätt och tork, samt Hemmiljö – för en bättre, roligare och mer hållbar livsstil.