Torktumlare visar felkod ERR

Senast uppdaterad 2019-11-05 09:16

Problem

  • Felkod ERR visas på displayen när man byter program efter att program har startat
  • Felkod ERR visas när man ändra inställningar efter att program har startat

Avser

  • Ventilationstorktumlare
  • Kondenstorktumlare
  • Värmepumpstumlare

Lösning

  1. Stäng av och sätt igång torktumlaren
  2. Välj önskat program
  3. Funktionen kan inte användas till valt program, mer information finns i användarhandboken

Hjälpte den här artikeln dig?

Beställ reparation

Är din produkt i behov av reparation? Vi hjälper dig gärna. Alla våra tekniker är certifierade och vi använder oss endast av originalreservdelar. På många orter erbjuder vi reparation till fast pris.

Reservdelar & tillbehör

Beställ originalreservdelar och tillbehör till din produkt från AEG och få det levererat med post snabbt och billigt.