Hur du ansluter till din produkt

Senast uppdaterad 2020-05-11 12:40

My AEG care-appens startguide för anslutning

1. Starta My AEG Care-appen. Välj land och språk. Skapa ett konto. Öppna fliken Produkt. (Fliken Produkt i den översta menyn (Android) eller på den nedersta menyn (iOS))

2. Välj: Lägg till produkt

3. Välj produkttyp som du vill ansluta

4. Se till att du har användarnamnet och lösenordet för ditt hemnätverk redo

5.Slå på produktens WiFi. För att aktivera produktens WiFi: Kontrollera delen WiFi anslutningsinställningar i användarhandboken

Startguiden är allmän, men vissa steg gäller endast för: Apple iOS eller Android OS

6A. Anslut till produktens WiFi. Tryck på Hem-knappen för att stänga appen

6B. Gå till Inställningar i iOS och öppna WiFi. Anslut till AJ_* -nätverket och gå tillbaka till My AEG Care-appen

7. Appen ansluts till din produkt

8. Välj det nätverk du vill att din enhet ska ansluta till och ange lösenordet

9. När nätverket har konfigurerats kan du namnge produkten

Så där, du är nu ansluten och kan börja använda My AEG Care-appen tillsammans med din produkt!

Startguide för anslutning

Upplev skräddarsydd klädvård med My AEG Care-appen. Anslut och styr din maskin var du än befinner dig och få meddelanden om när tvätten är klar. Ange vilken typ av plagg du har och få förslag på tvätt- och torkprogram, även för material som kräver “speciell vård”. Spara dina favoritprogram och få tillgång till ytterligare inställningar och funktioner via din smartphone. My AEG Care-appen är ett snabbare sätt att vårda dina kläder

Ladda ner min AEG Care-app (App Store)

Ladda ner min AEG Care-app (Google Play)