Planera ditt kök med AEG Premier Partner

Ta ditt kök till nya höjder. När du väljer att arbeta med en AEG Premier Partner kommer du att förstå nyttan av att få jobba med experter och samtidigt få tillgång till exklusiva fördelar. Du får tillgång till AEGs utbud av inbyggda intuitiva köksprodukter byggda i kvalitetsmaterial. Låt vår Premier partner guida dig till att skapa ett kök som möter dina krav och förväntningar.

UTMANA DINA FÖRVÄNTNINGAR

Vi är AEG - din köksstudiopartner. Du kan göra ditt vardagliga liv enklare och komma närmare ett perfekt kök med vår hjälp. AEG Premier Partner har branschledande kunskap och erbjuder service i toppklass och de senaste innovationerna. AEG Premier Partner har de bästa förutsättningarna för att designa det bästa köket för just dig.

 

Innovation möter service

Om du planerar ditt kök med en Premier Partner får du alla fördelarna med de senaste AEG-produkterna liksom exceptionell service. AEG-produkter är lätta att installera tack vare systemet PerfectFit som ger snabba, effektiva och sömlösa installationer. En värdefull fördel i alla köksplaneringsprojekt. Välj en AEG Premier Partner och låt oss tillsammans utmana traditionell kökdsdesign.

150 dagar öppet köp logo hos AEG

150 dagar öppet köp - exklusivt på vitvaror från AEG

Vi är stolta över våra produkter och övertygade om att du kommer bli nöjd med ditt köp. Vi låter alla som registrerar utvalda vitvaror från AEG, köpta hos utvalda köksåterförsäljare inom två veckor från leverans prova dem hemma i 150 dagar.

Blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka!

De bästa vitvarorna för rätt köksdesign

Hur synkroniserar produktdesign med köksdesign? Vilka material och färger vill du använda för att kunna njuta fullt ut av ditt kök? Ska produkterna döljas eller visas? Hur ser köksresan ut - från förvaring och förberedelser till tillagning och servering? Vi ser till att AEG Premier Partner köksutställningar är utrustade med ett stort utbud av innovativ teknik och de senaste AEG produkterna för varje tänkkbar köksdesign. Så att du som köksplanerare inte behöver kompromissa med några designidéer.

 • ångugn från AEG
  SteamPro

  SteamPro-ugnen med Steamify® låter dig baka, ånga och sous-vida.

  Lär dig mer

   

 • en hob2hood med fläkt och häll
  Hob2Hood

  Funktionen Hob2Hood slår automatiskt på fläkten och belysningen.

  Lär dig mer

   

   

 • en induktionshäll från aeg
  SensePro®

  Mät innertemperaturen i din maträtt med SensePro® och få ett perfekt resultat.

  Lär dig mer

 • diskmaskin med comfortlift hos AEG
  ComfortLift®

  ComfortLift® lyfter den nedre diskkorgen till en komfortabel arbetshöjd.

  Lär dig mer

Frihet i köksdesignen

Induktionshäll med inbyggd fläkt - Gränslösa möjligheter för en ny köksdesign. Nu är du inte längre begränsad i var du traditionellt har plats för din häll när du planerar ditt kök. Ultimat bekvämlighet och ett modernt och minimalistiskt utseende i ditt kök.

Matt Black designserie

Kombinera bästa funktionalitet och elegans med designserien Matt Black. Perfekt köksutrustning för varje kök oavsett om du har träskåp eller bänkskivor i marmor. För en elegant köksdesign. Tillgänglig via våra AEG Premier Partner återförsäljare.

AEG Mastery-utbudet

Välkommen till en verkligt lyhörd köksupplevelse. Planera köket med produkter som svarar mot din egen tillagningssstil och som alltid är flexibla för dina behov. Kökschefen, ditt kök väntar på dig.

Lär dig allt om köksutbudet

Oavsett om du planerar ett kök med öppen planlösning eller letar efter innovativ teknik, ren design, olika färger, inredning eller diskreta fläktar så hjälper vi dig att förverkliga alla dina köksidéer. AEG har skapat banbrytande köksprodukter i över 130 år. Medan andra kommer ikapp, går vi vidare och har alltid en idé framåt.

Funktionell. Integrerad. Personlig. Smart kök

Kontrollera din ugn på avstånd, få personlig matlagningshjälp och utforska våra partners via My AEG Kitchen-appen. Det är ett bekvämt och enkelt sätt att förstärka din Smarta Kök-upplevelse.

My AEG Kitchen-appen

För att försäkra dig som ägare av en AEG-produkt om konstant sinnesfrid, ladda ner My AEG Kitchen-appen. I appen hittar du användarvänliga guider som gör användandet och registreringen av dn produkt till en enkel process. Appen fungerar också som en förlängning av din köksprodukt. Den assisterar dig med fjärrövervakning av din matlagning och kan organisera dina favoritrecept.

Njut fullt ut av din smarta köksprodukt.

Ladda ner från App Store

Ladda ner från Google Play

  
 

Hitta din närmsta Premier Partner

HTH Göteborg
Skånegatan 23, 412 52 Göteborg, 031 757 25 00, info@goteborg.hth.se, HTH - Göteborg

HTH Göteborg/Sisjön
Sisjövägen 45, 436 33 Askim, 031 757 25 00, info@sisjon.hth.se, HTH - Göteborg/Sisjön

HTH Kristianstad
Jochums väg 4, 291 59 Kristianstad, 044 777 02 00, info@kristianstad.hth.se, HTH - Kristianstad

HTH Luleå
Besiktningsvägen 19 F, 973 45 Luleå, 092 025 15 00, infolulea@hth.se, HTH - Luleå

HTH Lund
Avtalsvägen 3, 227 61 Lund, 046 313 430, info@lund.hth.se, HTH - Lund

HTH Malmö
Grophusgatan 3, 215 86 Malmö, 046 313 430, infomalmo@hth.se, HTH - Malmö

HTH Stockholm/Kungens Kurva
Geometrivägen 3-7, 141 75 Kungens Kurva, 08 506 607 10, kungenskurva@hth.se, HTH - Stockholm/Kungens Kurva

HTH Växjö
Mörners väg 112, 352 46 Växjö, 0470 799 840, info@vaxjo.hth.se, HTH - Växjö