Upplev ett smart hem med AEG

Smarta produkter förstärker känslan av bekvämlighet och underlättar dagsrutinen. Resultatet blir en fräschare, renare och mer smakrik vardag. Upptäck våra automatiserade lösningar och få större kontroll oavsett om du är hemma eller på distans.

Välj AEG - för ett smartare hem

Förenkla vardagen med innovativa produkter för det smarta hemmet. Om du väljer WiFi-uppkopplade produkter från AEG så kan du styra dem mycket enkelt - allt från din mobiltelefon. Dessutom samarbetar AEG med stora aktörer såsom Google för att förbättra upplevelsen för dig.

Titta på videon >

Produktkategorier

Köket

Med AEG-appen kan du få ut mesta möjliga av dina produkter. Lär känna praktiska funktioner och upptäck fördelarna med att styra din ugn, häll, diskmaskin eller kyl/frys på distans. Gör ditt hem uppkopplat och behåll kontrollen.

Tvätt och Tork

Att behålla kontrollen över dina tvättrutiner har aldrig varit enklare. När du kopplar upp din tvättmaskin med AEG-appen får du råd och tips var du än befinner dig. Spara dina rekommenderade tvättprogram för din garderob och få en notis när din tvätt är klar. Det är anpassad klädvård direkt i din mobiltelefon.


AEG Kitchen-appen

Upplev framtidens uppkopplade kök

Med AEG-appen kan du få ut mesta möjliga av dina produkter. Lär känna praktiska funktioner och upptäck fördelarna med att styra din ugn, spishäll, diskmaskin eller kyl/frys från distans. Gör ditt hem uppkopplat och behåll kontrollen.

Ladda ner på App Store ›
Ladda ner på Google Play ›

Uppkopplade ugnar

Styr din ugn med AEG-appen

AEG-appen är din hjälpreda i köket och ger dig fullständig kontroll. Tack vare röststyrning kan du förbereda ugnen och ställa in rätt temperatur, även när du inte är hemma. Upptäck Assisted Cooking och samla dina favoritrecept på ett ställe.

Uppkopplade hällar

Styr din häll med AEG-appen 

Laga mat med självförtroende och imponera på dina middagsgäster med hjälp av AEG-appen. Styr hällens köksfläkt, få notiser när det är dags att byta ut fläktfiltret och ta del av energismarta tips.

Uppkopplade diskmaskiner

Styr din diskmaskin med AEG-appen

Upptäck vårt sortiment av produkter som möjliggör smart och ansvarsfull diskning. AEG-appen hjälper dig att fatta rätt beslut för att spara både el och vatten. Baserat på vad och hur mycket du lastat in i din diskmaskin väljer appen lämplig inställning Du kommer också att få tips och råd hur du bäst underhåller din produkt.

Uppkopplade kylskåp och frysar

Styr din kyl och frys med AEG-appen 

Att styra temperaturen i din kyl/frys har aldrig varit enklare. Via appen kan du få notiser när din produkt behöver ses över eller om dörren har lämnats öppen av misstag. Det hjälper dig att undvika matsvinn.

Uppkopplade produkter

Är din kreativitet i köket redo för nästa steg? Nu kan du baka och tillaga maten med ånga och få lika imponerande resultat som på en finrestaurang.
  • Intuitiv
  • Matlagningstermometer
  • Steamify®
Diskmaskinen 9000 ComfortLift® är den första i sitt slag som har en unik mekanism som lyfter upp den nedre korgen till en bekväm arbetshöjd.
  • Smart AirDry
  • SoftGrips
  • ComfortLift
Våra köksfläktar är utrustade med kraftfulla motorer och levererar kvalitet i varje detalj. Den enkla och klassiska designen garanterar ett stilrent tillskott i ditt kök.
  • SilenceTech
  • Breeze
  • LED

Kom igång

Vill du komma igång med AEG-appen och WiFi-ansluta den till din produkt? Besök vår supportsida där du hittar information om hur du går tillväga.

Besök supportsidan

Läs vår FAQ (vanligt ställda frågor)

Hämta AEG-appen till din mobiltelefon

* Google, Google Home och Nest Audio är varumärken som tillhör Google LLC. Nest Audio kräver wifi, ett närliggande eluttag, ett Google-konto och en kompatibel mobilenhet. Minimikrav för operativsystem finns på g.co/home/req.

Anpassad klädvård med AEG

Att behålla kontrollen över dina tvättrutiner har aldrig varit enklare. När du kopplar upp din tvättmaskin med AEG-appen får du råd och tips var du än befinner dig. Spara dina rekommenderade tvättprogram för din garderob och få en notis när din tvätt är klar. Det är anpassad klädvård direkt i din mobiltelefon.

Ladda ner på App Store ›

Ladda ner på Google Play ›

En tvättupplevelse anpassad efter dig

Vår skötselrådgivare Smart Advisor

Smart Advisor ger dig användbara och rekommenderade förslag baserat på din tvättrutin. Tvättmaskinen lär sig av dina vanor och skickar dig råd och tips samt låter dig uppdatera dina inställningar med endast en knapptryckning.

Enkla val för anpassad klädvård

En personlig touch

Med våra innovativa funktioner kan du spara upp till tre favoritinställningar på produktens kontrollpanel. Välj mellan ett brett utbud program så att de passar dina behov. Allt via din mobiltelefon.

Upplev en smidig tvättupplevelse

SyncDry

Välj ett tvättprogram så väljer SyncDry automatiskt rätt torkprogram därefter. När tvätten är klar behöver du bara flytta över kläderna till torktumlaren och trycka på start.

Kontrollera din produkt med din röst

Röststyrning

Med endast ett par ord kan du uppleva en smidigare tvättrutin. Med AEG-appen och Google kan du styra dina produkter med bara din röst. Oavsett om du vill starta, pausa eller ställa in temperaturen, säg bara "OK Google" för att komma igång.

Uppkopplade produkter

PowerCare-programmet levererar utmärkt prestanda på mindre än en timme. Den är optimerad för att rengöra dina dagliga favoriter grundligt på bara 59 minuter. Vår unika förblandningsteknik möjliggör en effektiv rengöring vid lägre temperaturer och minskar därför elförbrukningen.
Att klä sig snyggt och vårdat varje dag bör vara enkelt. Med ProSteam®-teknologin håller dina skjortor längre och skrynklorna minskar med upp till en tredjedel. Minskad tid på kemtvätten eller strykbrädan innebär minskat slitage på fibrerna. Nu kan du se till att dina kläder lever upp till dina förväntningar.
Systemet med 3DScan-teknologin känner av fukten på ytan och insidan av dina plagg. Det innebär att kläderna torkas med precision och omsorg. Det är inte längre några problem att torka dina friluftskläder, dunjackor eller favoritplagg av ull och siden.

Kom igång

Vill du komma igång med AEG-appen och WiFi-ansluta den till din produkt? Besök vår supportsida där du hittar information om hur du går tillväga.

Läs mer

Hämta AEG-appen till din mobiltelefon

* Google, Google Home och Nest Audio är varumärken som tillhör Google LLC. Nest Audio kräver WiFi, ett närliggande eluttag, ett Google-konto och en kompatibel mobilenhet. Minimikrav för operativsystem finns på g.co/home/req.