Känn dig trygg

Köp direkt från AEG Online

   

   

  • Lastbil

    Ingår - Hemleverans med inbärning av vitvaror för din bekvämlighet.*

  • verktyg

    Tillval - Installation av vitvaror vid samma tillfälle som leveransen.*

  • Lådor

    Tillval - Vi bortforslar dina gamla vitvaror för återvinning mot en kostnad på 299 SEK.*

 

*Gäller inte öar som inte är tillgängliga via biltransport, Trafikverkets gratisfärjor räknas som passabel väg. Installation av inbyggnadsprodukter med snickerilucka omfattas ej. Gäller inbyggda kylar, frysar och diskmaskiner.

5 års garanti

När du handlar på AEG.se får du 5 års garanti på alla vitvaror. Här kan du läsa mer om vad som omfattas av garantin och få svar på de vanligaste frågorna.

En trygg köpprocess

När du köper en produkt från AEG har du 30 dagars öppet köp och fri retur. Detta innebär att du kan ångra köpet inom 30 dagar från den dag du har mottagit varan förutsatt att varan är oanvänd och i sin originalförpackning.

> Läs mer om fullständiga köpvillkor

Leverans till dig

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att börja använda dina nya produkter du köpt från oss. Därför ingår alltid hemleverans med inbärning om du köpt en vitvara, samt leverans till postombud om du köpt mindre produkter från oss.*

*Gäller inte öar som inte är tillgängliga via biltransport, Trafikverkets gratisfärjor räknas som passabel väg.

> Läs mer om våra leveransvillkor

Installerat och klart

När vi levererat din nya vitvara ska du självklart kunna börja använda den direkt. Därför ingår alltid hemleverans. Vi har även tilläggstjänster i form av installation av din vitvara och bortforsling av din gamla produkt, allt för att förenkla ditt köp.*

Kom ihåg att boka tjänsten Installation, samt tjänsten Bortforsling av dina gamla vitvaror för återvinning i din beställning om dessa tjänster önskas.

*Gäller inte öar som inte är tillgängliga via biltransport, Trafikverkets gratisfärjor räknas som passabel väg. Installation av inbyggnadsprodukter med snickerilucka omfattas ej. Gäller inbyggda kylar, frysar och diskmaskiner.

> Läs våra installationsvillkor

För dig som redan köpt en produkt

Här samlas all information du kan behöva när du handlat hos oss – oavsett om du undrar över våra köpvillkor, vill skriva en recension eller ska registrera en produkt. Upptäck hur du får ut det mesta av ditt köp! Med praktiska tips och upplysningar vill vi öka tryggheten för varje kund.

Vi är här för dig

Vår duktiga support och kundservicepersonal är nära till hands. Vi kommer att göra vårt yttersta för att tillgodose dina behov och hjälpa dig när du behöver det. Du kan kontakta oss via chat eller telefon. 

Telefon: 0771-76 76 76 ​

Kundtjänst för köp gjorda på AEG.se

(Lunchstängt 12-13)​

måndag-torsdag 09.00-16.00
fredag 09.30-16.00
E-post: info.webshop@electrolux.com

Du kan läsa mer på vår supportsida här.

Kundtjänst för allmänna frågor och svar​

måndag-fredag 07.30-18.00​​