Tillbehör

Nu kan du bli en ännu bättre kock med vår gourmetserie av kastruller och tillbehör. Upptäck allt från sous vide-påsar till kastruller och stekpannor som tagits fram av yrkeskockar. 

Tillbehör matlagningsprodukter
9 av 9
 • 5
  (2)

  AEG:s saltblock av rosa bergsalt från Himalaya ger dig en naturlig plattform för kryddning och servering av hälsosam mat. Lägg det i kylen, frysen eller i ugnen eller som här på spisen för att halstra svärdfiskfiléer.

 • 0
  (0)

  Omelettskål för mikrovågsugnar från AEG. Det är bara knäcka upp till fyra ägg i skålen, tillsätta ingredienser och kryddor, vispa ihop alltsammans och köra i mikron. Snabbt. Smidigt. Gott. Perfekt!

 • 4,5
  (27)

  Snabb tillagning och färska smaker med Fusion Wok. Sjud och stek med wokens alla fördelar och gör det snabbt, energieffektivit och med temperaturreglering som den moderna induktionstekniken erbjuder. Med stödringen kan du göra samma ergonomiska rörelser som med en rundad wok och den är idealisk att servera ur också. Endast för induktionshällar. Wok-panna och stödring medföljer. Mått: 34 cm i diameter

 • 2,5
  (3)

  Skapa autentiska asiatiska rätter med Teppanyaki Grill Plate. Vitlökskyckling med fräsande grönsaker, chili och sojaglaserat kött eller jätteräkor. Balansera texturer och fininställ smaken. Släpp fram smakerna från Mellanöstern när du vill.

 • 0
  (0)

  Använd stekgrytan till att laga allt från grytor till stekt kött, grönsaker och kyckling. Bryn och låt sjuda på hällen, avsluta sedan din maträtt i ugnen i en praktisk process. Behåll alla goda smaker i stekgrytan och få perfekt resultat varje gång.

 • 4,5
  (15)

  Gör din häll till en grill på ett ögonblick och få perfekt grillsmak året runt med Plancha Grill. Kött som grillas till perfektion, sparris med den rätta krispigheten och lättstekta kammusslor med knaprig skorpa och mjuk insida precis när du vill.

 • 4,5
  (3)

  AEG-Electrolux944 189 319