Priser och utmärkelser

Vår ständigt pågående arbete för att påverka våra kunders liv till det bättre har uppmärksammats av tredjeparter och internationellt hyllade varumärken. Nedan listas några av de priser och utmärkelser vi tilldelats.

Electrolux utsedd till en av Europas bästa arbetsplatser

Efter att ha fått Top Employer Award 2019 för fem av Europas största marknader - Storbritannien, Italien, Spanien, Frankrike och Tyskland, har Electrolux nu fått utmärkelsen Top Employer Europe. Top Employer Institute har uppmärksammat Electrolux för exceptionella anställningsvillkor och för att vara en europeisk arbetsgivare i framkant. De som utmärker Electrolux särskilt är verktyg för kommunikation, utvecklingsprogram, möjligheter till nätverkande, strategisk kompetensförsörjning och ledarskap.

AEG PRISAS FÖR SINA INNOVATIVA PRODUKTER

AEG Induktionshäll med inbyggd fläkt utnämnd till Bäst i Test

AEGs induktionshäll IDK84453IB har utnämnts till Bäst i test av Råd & Rön bland hällar med inbyggd fläkt för recirkulering med kolfilter. Induktionshällen har integrerad fläkt med automatisk ventilation under tillagningen som effektivt tar hand om stekos och lukt. Fläkten anpassar sig efter hällens effektreglering. Vattenånga kondenseras i behållaren under hällen som lätt kan torkas eller tappas ut.

AEG inbyggnadsugn utnämnd Bäst i test

AEG inbyggnadsugnar med varmluft har tilldelats priset som testvinnare i Danska TAENK, ett testinstitut där konsumenter får recensera och testa produkter. Alla 3 är självrengörande pyrolysugnar med A+ energimärkning. Ungarna är enkla att använda med smarta funktioner och praktiska vred. En ugn som är enkel att rengöra på både in- och utsidan.

I sin recension skriver TAENK ”ugnen når den exakta inställda temperaturen med hjälp av den cirkulerande varmluften som tillagar maten under och ovanifrån. Perfekt tillagning och låg energiförbrukning i alla tester”.

Utnämningen gäller följande modeller: BPB331021M, BPB33102FM, BPB331022M

Diskmaskin med QUICKSELECT

AEG Diskmaskin med QuickSelect har vunnit iF Design Award för sin innovativa produktdesign.

Diskmaskinerna med Quick Select har en innovativ kontrollpanel med ett reglage för att ställa in programtid. Ecometer-displayen visar energiåtgången för programmets inställningar och den valda tiden, vilket guidar konsumenten till det mest hållbara sättet att använda produkten.

Tvättmaskin med AutoDose

AEG tvättmaskin i PerfectCare-serien med AutoDose har vunnit Red Dot-priset för sin enastående design.
Med AutoDose-tekniken behöver du bara fylla på tvättmedel en gång, så räcker det för upp till 20 tvättar. Maskinen levererar exakt rätt mängd tvättmedel till varje tvätt samtidigt som den ser till att dina kläder skyddas och hålls fina längre.

SENSEPRO Induktionshäll

AEG SensePro Induktionshäll har vunnit iF Design Awards för sin innovativa produktdesign.

SensePro-hällen är en del av den nya SenseCook Family-serien. Den sofistikerade hällen är utrustad med smarta sensorer för att hjälpa konsumenter att få maten i perfekt temperatur för att hålla restaurangklass. Den professionella matlagningstermometern aktiveras av en trådlös och batteridriven sond som mäter temperaturen med exakt precision.