Välj diskmaskin

eller läs mer om vad du ska tänka på före köpet

 

Spara upp till 20% energi*

Välj rätt med QuickSelect Ecometer

Nu är det enkelt att göra hållbara val. På QuickSelect-displayen kan du välja programtid och Ecometern guidar dig med tydliga gröna staplar till det mest energieffektiva programmet, för att du ska kunna spara energi och vatten.

* Baserat på ett internt test som jämför ECO-programmet med ett 90-minuters standardprogram. Testet är utfört på en diskmaskin med energiklass C.

  • My AEG Kitchen-app
    Diska smart på distans

    Våra QuickSelect-diskmaskiner möjliggör smart och hållbar diskning. Schemalägg och få vägledning om rätt program baserat på belastning, tid och smutsnivå för att minska energikostnaderna. My AEG Kitchen-appen sammanfattar sedan användningen och ger dig feedback.

  • Vinglas i diskmaskin
    Spara upp till 90 liter vatten och 60% energi med diskmaskinen jämfört med handdiskning*

    * Jämför vatten- och energiförbrukning per diskning. Testat på en D-klassad maskin under ett ECO-program baserat på EUs genomsnittliga vattenförbrukning för handtvätt. (Fastställt av bl.a. Stammingers användartester och tekniker i Europa, 2017, med hänsyn till 12 tallriksset).

Bäst i klassen

9000 ComfortLift®

Höj standarden och lyft den nedre korgen till en bekväm arbetshöjd med ett enkelt handgrepp. Med ComfortLift® får du en diskmaskin som är anpassad efter dina behov.

Vår populäraste produkt

6000 SatelliteClean®

Diskmaskiner med SatelliteClean® kommer åt från hörn till hörn och utför en komplett djuprengöring. Tack vare den innovativa spolarmen ger den skinande resultat över alla ytor i maskinen.

Spara energi

Våra bästa diskmaskiner sparar mer än 30% energi*

*Resultatet är kalkulerat på ett energieffektivitetsindex (EEI) för AEG A-klassade diskmaskiner (EEI 31,9) jämfört med D-klassade (EEI 49,9) vilket gav en EEI-skillnad på 36%.​

Läs mer om våra diskmaskiner

Med energisnåla och smarta funktioner blir disken renare och vardagen enklare. Hitta rätt diskmaskin för dina behov med vår köpguide!