Välj diskmaskin

eller läs mer om vad du ska tänka på före köpet

 

Våra mest energieffektiva diskmaskiner

EcoLine diskmaskiner är våra bästa modeller inom energi- och resurseffektivitet. Alla maskiner har funktioner som sparar energi och vatten samtidigt som de levererar fläckfria resultat.

Innovativa diskmaskiner

Designad för bästa effektivitet

AEG diskmaskiner har unika program som hjälper dig att spara vatten och energi utan att kompromissa med prestandan. Vår innovativa design inkluderar funktioner som världens första lyftbara underkorg, för att du smidigare ska kunna fylla eller tömma diskmaskinen.

 • Närbild på en diskmaskin
  Unik i- och urlastning

  Vår unika funktion ComfortLift lyfter den nedre korgen till en högre nivå för att göra det lättare för dig att fylla och tömma diskmaskinen.

 • Närbild på en diskmaskin
  Ecometer - sparar vatten och energi

  Unik, enkel, visuell vägledning med Ecometer, en display som hjälper dig att välja det mest hållbara programmet och spara vatten och energi.

 • Närbild på insidan av en diskmaskin
  Bättre vattentäckning, inte mer vatten

  Innovativa diskmaskiner. Designade för bästa effektivitet.

Spara upp till 20% energi*

Välj rätt med QuickSelect Ecometer

Nu är det enkelt att göra hållbara val. På QuickSelect-displayen kan du välja programtid och Ecometern guidar dig med tydliga gröna staplar till det mest energieffektiva programmet, för att du ska kunna spara energi och vatten.

* Baserat på ett internt test som jämför ECO-programmet med ett 90-minuters standardprogram. Testet är utfört på en diskmaskin med energiklass C.

 • My AEG Kitchen-app
  Diska smart på distans

  Våra QuickSelect-diskmaskiner möjliggör smart och hållbar diskning. Schemalägg och få vägledning om rätt program baserat på belastning, tid och smutsnivå för att minska energikostnaderna. My AEG Kitchen-appen sammanfattar sedan användningen och ger dig feedback.

 • Vinglas i diskmaskin
  Spara upp till 90 liter vatten och 60% energi med diskmaskinen jämfört med handdiskning*

  * Jämför vatten- och energiförbrukning per diskning. Testat på en D-klassad maskin under ett ECO-program baserat på EUs genomsnittliga vattenförbrukning för handtvätt. (Fastställt av bl.a. Stammingers användartester och tekniker i Europa, 2017, med hänsyn till 12 tallriksset).

Bäst i klassen

9000 ComfortLift®

Höj standarden och lyft den nedre korgen till en bekväm arbetshöjd med ett enkelt handgrepp. Med ComfortLift® får du en diskmaskin som är anpassad efter dina behov.

Vår populäraste produkt

6000 SatelliteClean®

Diskmaskiner med SatelliteClean® kommer åt från hörn till hörn och utför en komplett djuprengöring. Tack vare den innovativa spolarmen ger den skinande resultat över alla ytor i maskinen.

Spara energi

Våra bästa diskmaskiner sparar mer än 30% energi*

*Resultatet är kalkulerat på ett energieffektivitetsindex (EEI) för AEG A-klassade diskmaskiner (EEI 31,9) jämfört med D-klassade (EEI 49,9) vilket gav en EEI-skillnad på 36%.​

Läs mer om våra diskmaskiner

Med energisnåla och smarta funktioner blir disken renare och vardagen enklare. Hitta rätt diskmaskin för dina behov med vår köpguide!