Grundades i Berlin

Vår nyskapande anda kan spåras tillbaka till vår härkomst i Berlin, en dynamisk stad full av olika kulturer, drömmar och idéer. För att inte tala om arkitekturen, kreativiteten och de sofistikerade invånarna. Här finns grunden för vårt tankesätt och den vägleder oss i allt vi gör. Genom att blicka framåt firar vi också vårt förflutna.

Bra är inte tillräckligt

Vi är ett ledande företag som utmanar konventioner. Vi skapar innovation som överträffar dina förväntningar på hushållsprodukter och vitvaror. Genom teknik som ProSteam® hjälper vi till att hålla dina kläder fräscha med 96% mindre vatten. Målet är alltid att tänja på gränserna för vad som är möjligt med smarta lösningar som passar dig. Hållbarhet, design och oöverträffad prestanda kombineras, så att du aldrig behöver kompromissa.

Omdefinierar en bättre morgondag

Vi är orubbliga i att utveckla bättre och mer hållbara lösningar, så att du slipper kompromissa. Vi driver på förändring genom kvalitet och innovation som minimerar miljöpåverkan och möjliggör en mer hållbar livsstil. När vi tar fram ansvarsfulla, hållbara lösningar låter vi också alla som väljer AEG göra smartare val för miljön.

Ta smaken till en ny nivå

Våra produkter hjälper dig att utöka dina kunskaper och möjligheter i köket. Med innovationer som vår spishäll SensePro kan du laga mat med precision, bevara näringsämnen, konsistens och smak, samtidigt som du sparar energi. När du har ätit färdigt, oroa dig inte för att böja dig ner för att fylla diskmaskinen. Med ComfortLift kan du lyfta den nedre korgen till en bekväm arbetshöjd, vilket underlättar både fyllning och tömning av maskinen.

Förläng dina kläders livstid

Vi vet hur viktigt det är med en hållbar garderob. Det är en av anledningarna varför våra tvättmaskiner och torktumlare ser till att dina kläder ser nya ut längre, samtidigt som de minskar klimatpåverkan. Vårt utvecklade AbsoluteCare-system hjälper till att behålla och återställa vattentätt material, så att dina kläder alltid står emot regniga väderförhållanden. Våra torktumlare med 3D Scan-teknologi analyserar kläderna i trumman för att varje plagg ska få rätt torktid och klädvård.