Välj spishäll

Ta din matlagning till nästa nivå med hjälp av en flexibel spishäll från AEG. Nu kan du säkerställa perfekta resultat varje gång, oavsett om du lagar vardagsmat för två, eller ställer till med en större middagsbjudning.

Våra mest energieffektiva hällar

ECOLINE-hällarna är våra mest energieffektiva modeller. Våra induktionshällar i Sense-serien använder bara den energi som behövs när du lagar mat och alla våra hällar med inbyggd fläkt har energiklassningen A+.

Upptäck EcoLine-hällar

Förbättra dina matlagningskunskaper. Och spara energi.

Tänj på gränserna för vad du kan uppnå i köket samtidigt som du sparar upp till 18% energi* med AEG:s induktionshällar. Vår Sense-serie använder sensorteknik för att säkerställa att din tillagningstemperatur är exakt och effektiv för konsekvent utmärkta resultat.

 • Gryta på häll med kokande vatten
  Spara upp till 18% energi

  Koka vatten upp till halva tiden och spara upp till 18% energi med induktionsteknik från AEG.*

 • Laga lax på häll
  Laga mat med precision
  Låt såsen sjuda eller stek biffen till perfektion. Det är till och med möjligt att laga mat med sous vide på hällen. SensePro® använder bara den energi som behövs för exakt temperaturkontroll för att uppnå bättre matlagningsresultat.
 • Kokande pasta i en kastrull på en spis
  Inget kokar över. Med SenseBoil
  SenseBoil förhindrar att det kokar över, vilket sparar lika mycket energi som upp till en hel telefonladdning.**

*Resultat kan erhållas på alla AEG induktionshällsmodeller i serierna 3000-9000 (utom TotalFlex). Internt mätt i jämförelse med elektrisk keramikhäll (HK834060XB) för att koka upp 1,5 liter vatten på 180 mm kokzonerna.

**Interna tester visar att koka vatten med full effekt i 20 sekunder längre än nödvändigt utan kokdetektering motsvarar en laddning av ett telefonbatteri på 4 500 mAh.

Uppgradera till induktion

Ska du byta din High Light-häll till en induktionshäll erbjuder vi ett perfekt val, utan att det påverkar din köksbänk. Eftersom luften cirkulerar under spishällen behövs ingen övrig ventilation. Hällarna finns tillgängliga från 9000- till 3000-serien.

Bäst i klassen

Induktionshällen 9000 SensePro®

Varför gissa när du kan uppnå exakta resultat? Den trådlösa matlagningstermometern mäter matens innertemperatur och skickar rätt inställningar till hällen. Det ger dig full kontroll över matlagningen. så att dina rätter blir just som du tänkt dig.

Vår mest populära produkt

Induktionshällen 7000 SenseBoil®

Det finns mer spännande saker att titta på än kokande vatten. Låt induktionshällen 7000 SenseBoil® upptäcka bubblorna som bildas och sänka effekten automatiskt, vattnet sjuder istället för att koka över.

Nyhet

8000 TotalFlex

8000 TotalFlex uppfattar automatiskt storleken och formen på dina kastruller och stekpannor, av varierande storlek och skapar en anpassad kokzon för dem. Det ger dig friheten att flytta och placera dina kokkärl nästan var som helst på hällens glasyta.

Läs mer om våra induktionshällar

Ta din matlagning till nästa nivå med vårt sortiment av hällar. Nu kan du säkerställa perfekta resultat varje gång, oavsett om det är en måltid för två eller en större middagsbjudning.