Välj spishäll

Ta din matlagning till nästa nivå med hjälp av en flexibel spishäll från AEG. Nu kan du säkerställa perfekta resultat varje gång, oavsett om du lagar vardagsmat för två, eller ställer till med en större middagsbjudning.

Uppgradera till induktion

Ska du byta din High Light-häll till en induktionshäll erbjuder vi ett perfekt val, utan att det påverkar din köksbänk. Eftersom luften cirkulerar under spishällen behövs ingen övrig ventilation. Hällarna finns tillgängliga från 9000- till 3000-serien.

Bäst i klassen

Induktionshällen 9000 SensePro®

Varför gissa när du kan uppnå exakta resultat? Den trådlösa matlagningstermometern mäter matens innertemperatur och skickar rätt inställningar till hällen. Det ger dig full kontroll över matlagningen. så att dina rätter blir just som du tänkt dig.

Vår mest populära produkt

Induktionshällen 7000 SenseBoil®

Det finns mer spännande saker att titta på än kokande vatten. Låt induktionshällen 7000 SenseBoil® upptäcka bubblorna som bildas och sänka effekten automatiskt, vattnet sjuder istället för att koka över.

Nyhet

8000 TotalFlex

8000 TotalFlex uppfattar automatiskt storleken och formen på dina kastruller och stekpannor, av varierande storlek och skapar en anpassad kokzon för dem. Det ger dig friheten att flytta och placera dina kokkärl nästan var som helst på hällens glasyta.

Läs mer om våra induktionshällar

Ta din matlagning till nästa nivå med vårt sortiment av hällar. Nu kan du säkerställa perfekta resultat varje gång, oavsett om det är en måltid för två eller en större middagsbjudning.