Välj en fläktkategori

Vi använder avancerad teknik och erbjuder köksfläktar med kvalitet och design på högsta nivå.

BÄST I KATEGORIN

INBYGGDb FLÄKT MED AUTOSENSE

0

0(0)

NDG966AB

De senaste inbyggda köksfläktarna från AEG med AutoSense finns i två storlekar: antingen 60 cm eller 90 cm. Med AutoSense-teknologin känner köksfläkten automatiskt av ånga och odörer, vilket håller ditt kök fräscht och rent. Effektivitet med minimal ljudnivå.

NYHETER

Utdragbar fläkt med Perfect Illumination

0

0(0)

NDP866PT

Den justerbara belysningen ser till att din matlagningsupplevelse blir personlig. Anpassa din köksmiljö med ett kallt eller varmt ljus medan luften i ditt kök förblir fräsch och ren. Köksfläkten finns i två olika storlekar: 60 cm eller 90 cm.

Ren köksluft med våra energieffektiva fläktar

AEGs mest energieffektiva fläktar med energiklass A och högre håller luften ren och frisk. Fokusera på att laga mat med familj och vänner i ett fräscht kök med låg ljudnivå, på ett riktigt energieffektivt sätt.

Upptäck AEG EcoLine

Laga mat bekvämt – med ren köksluft och förbättrad belysning

Med ledande teknologi erbjuder AEGs fläktar stor komfort till ditt kök. I hela sortimentet hittar du fläktar som effektivt och tyst renar din köksluft. Och med förbättrad belysning ger de i slutändan också ett bättre matlagningsresultat.

 • Gryta och kastrull i köket
  TRÅDLÖS KOPPLING FLÄKT-HÄLL

  Njut av enkel matlagning och en fräsch köksatmosfär med Hob2Hood®-funktionen. Den aktiverar automatiskt belysningen och fläkthastigheten justeras baserat på hällens värme, något som ger bättre kontroll över matlagningen.

 • Grytor och kastruller i köket
  FÖRBÄTTRAD BELYSNING

  Upplev varje maträtt så som de ska se ut med Perfect Illumination. Anpassa upplevelsen genom att justera belysningen från sval till varm när du lagar mat eller hitta en optimal nyans för en bättre matstämning.

 • Man och kvinna i köket
  TYST EXTRAKTION

  SilenceTech håller köksmiljön lugn och tyst, så att du kan njuta mer av din matlagning. Den innovativa tekniken renar effektivt din köksluft från oönskade lukter samtidigt som ljudnivån hålls till ett minimum.

Hitta den bästa fläkten för ditt kök

Utforska vårt stora utbud med köksfläktar i en rad olika utföranden. Titta på vår video och få hjälp att välja rätt design för din smak. Med oss kan du skapa det kök du alltid drömt om.

Klassledande

9000 SilenceTech

Med hjälp av innovativ teknologi kan den här köksfläkten ta bort oönskat matos, nästan helt utan att märkas. Dessutom är fläkten praktiskt taget ljudlös och ökar trivseln i ditt hem.

Vår mest populära fläkt

7000 Hob2Hood®

Hob2Hood kontrollerar utsuget och belysningen automatiskt. Låt Hob2Hood reglera fläkten medan du koncentrerar dig på de roliga delarna av din matlagning.

Nyhet

8000 Breeze

Den här väldesignade köksfläkten tar bort matos med hjälp av smart och tystgående teknologi. Resultatet blir en mysig köksmiljö, utan buller och utan extra ansträngning.

Läs mer om våra bästa köksfläktar

Ta del av vårt stora utbud – snygga och raffinerade fläktar som kompletterar inredningen och skapar bättre trivsel. Läs allt du behöver veta för att hitta rätt produkt till ditt kök.