Upptäck

Kylning

Öppen kyl-frys

Bevara den naturliga fräschören

TwinTech-kylsystemet ser till att alla livsmedel förvaras vid optimal temperatur – allt från grönkål till äpple och gurka. Den rymliga lådan är perfekt när du har storhandlat på torget!

Grönsaker
TwinTech kyl-frys

TwinTech-kylsystemet innebär att kyl- och frysskåpets utrymmen arbetar oberoende av varandra för att hålla optimal temperatur och luftfuktighet för att upprätthålla rätt kyl- eller frysförhållanden.

Med TwinTech® är det lätt att förvara alla ingredienser vid optimala förhållanden.

ProFresh-kylfrysen

Naturliga smaker i topptrim

Bevara smaken frostfritt. Systemet TwinTech+ håller färska och frusna livsmedel vid optimal förvaringstemperatur och luftfuktighet så att frysen inte frostar igen och så att de färska livsmedlen i kylen inte går till spillo. Frukt och grönt håller sig fräscha och krispiga. Kött och fisk håller sig färska och lika fräscha som dagen då du köpte matvarorna.

Kan anpassas efter varje smak

Anpassa kylen precis som du vill ha den med CustomFlex® modulbaserade förvaringssystem. Facken i dörren kan flyttas om på några sekunder för fullständig valfrihet. Klämmor för kryddväxter, genomskinliga lådor för ost och stadiga hyllor för mejeriprodukter, såser och kondimenter.

Fisk i papper

Kött och fisk har visat sig hålla upp till 3 dagar längre vid förvaring i nollgradig temperatur jämfört med vanlig kylskåpstemperatur.

Fisk i kyl-frys

Precisionskylning för enastående resultat vid spisen

Exceptionella måltider börjar med ingredienser av finaste slag. Kött och fisk som förvaras nära nollgradigt håller längre samtidigt som smaken bevaras bättre. Våra kombinerade kyl- och frysmodeller har ett särskilt nollgradersfack avsett för detta ändamål så att alla ingredienser förvaras i exakt rätt temperatur.