Produktinformation

AEG Easy2Clean-plåt för ugnar och spisar. Med den innovativa keramiska Non-Stick beläggningen behövs inte bakplåtspapper längre. Frihet att laga mat på ditt sätt kombinerat med enkel rengöring. Innehåller 1st. H: 22 mm / B: 466 mm / D: 385 mm.

Produktfördelar

Easy2Clean-formen – eftersom det ska vara lätt att diska

Den innovativa keramiska beläggningen gör att fett och smuts inte fastnar i Easy2Clean-formen, och du kan laga mat utan matolja och bakplåtspapper. Allt du behöver för att diska den utan besvär är varmvatten, en våt trasa och lite diskmedel.

Easy2Clean-plåten. Frihet att laga mat på ditt eget sätt

Easy2Clean-plåten har en innovativ keramisk ytbehandling som gör att du kan placera maten direkt på plåten och tillaga utan bakplåtspapper eller smörjning av plåten. Smutsen fastnar inte heller, så kvarsittande rester blir ett minne blott.

Den innovativa Easy2Clean-plåten. Enkel att använda. Enkel att diska

Du behöver inte blötlägga, skrubba eller använda starka kemikalier. Easy2Clean-plåten diskas på ett kick efter användning tack vare ytbehandlingen XERADUR 2 från ILAG®. Allt du behöver för att får den ren igen är en våt trasa, varmt vatten och lite handdiskmedel.

Easy2Clean-plåten är säker för dig och för miljön

Den hållbara Easy2Clean-plåten har en keramisk ytbehandling utan syntetiska föreningar som PTFE eller PFOA, så du behöver inte oroa dig för att giftig gas frigörs vid hög temperatur. För trygg och säker matlagning.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
rött tyg i luften mot en mörk bakgrund