Produktinformation

Det finns bättre saker att göra än att titta på när vatten kokar. Låt SenseBoil®–induktionshäll hjälpa till. Den känner av de stigande bubblorna och minskar automatiskt värmeeffekten till sjudning. Nu behöver du inte stå och passa längre. Fokus kan istället ligga på det viktiga. Att få till smakerna och laga en fantastisk meny.

Produktfördelar

AEG - Induktionshäll - IAE64421FB

Kontroll över kokande vatten, med en tryckning.

Det finns bättre saker att göra än att titta på när vatten kokar. Låt SenseBoil®–induktionshäll hjälpa till. Den känner av de stigande bubblorna och minskar automatiskt värmeeffekten till sjudning. Nu behöver du inte stå och passa längre. Fokus kan istället ligga på det viktiga. Att få till smakerna och laga en fantastisk meny.

AEG - Induktionshäll - IAE64421FB

Kokande vatten under kontroll med BoilSensor

Funktionen Boil Sensor detekterar när bubblorna stiger och justerar automatiskt temperaturinställningarna och minskar till en kontrollerad sjudning. Nu behöver du inte stå och passa längre. Spara både tid och energi.

AEG - Induktionshäll - IAE64421FB

Fläkten som sköter sig själv

Hällens unika Hob2Hood-anslutningssystem kommunicerar trådlöst med Hob2Hood-fläktar och slår automatiskt på och reglerar fläkten och belysningen efter dina matlagningsbehov.

AEG - Induktionshäll - IAE64421FB

Häll med många möjligheter

Varje gång du lagar mat kan du välja den bästa kokzonskonfigurationen eller det lämpligaste kokkärlet. Med den smarta bridgefunktionen kan du koppla ihop två kokzoner så att du styr dem som en enda zon, perfekt när du lagar större rätter eller om du lagar mat på en större zon.

Växlar direkt till exakt rätt temperatur

Med Directtouch kontrollerna på denna häll kan du snabbt växla till exakt rätt temperatur. Vidrör bara önskad nivå på kontrollen.

AEG - Induktionshäll - IAE64421FB

Anpassningsbar yta för alla grytor

MaxiSense® kokzoner känner av storlek och form på varje kastrull. Oavsett om den är liten eller stor. Den skickar omedelbart ut värme till kastrullens bas utan att kompromissa med prestanda. Upplev det senaste i köksanpassning. För fullständig kontroll av det du lagar.

Tillbehör

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. Som tack för din tid får du 20% rabatt på utvalda köksredskap i vår webbshop. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, vänligen se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet

4

Helt ok produkt

av inez Datum 31 mars 2021

Fick möjligheten att testa produkten till reducerat pris via Smartson. Tycker den är väldigt snygg och i det stora hela är jag nöjd men undrar om jag råkat ut för en måndagsexemplar.

Det tråkiga är att man måste läsa bruksanvisningen för att kunna använda produkten om man aldrig använt en induktionshäll tidigare. Att testa sig fram till rätt temperatur slutade med brand i stekpannan. Senare läste jag i bruksanvisningen att zonen stängs av automatiskt vid överhettning men så blev det inte den gången.

Använder ofta nedräkningstimern vid äggkokning, tyvärr har det hänt vid flera tillfällen att värmen inte stängts av. Själva nedräkningen av tiden har fungerat som det ska och när timern piper efter att tiden har gått ut kan man ju lika gärna stänga av plattan samtidigt som man tystar på ljudet. Läste i bruksanvisningen att det även går att stänga av ljudet men det törs jag inte göra så länge värmen inte stängs av som den ska.
Det positiva är att när man bara använder en zon på spisen behöver man inte aktivt välja vilken zon nedräkningstimern ska gälla.

SenseBoil var en av anledningarna varför jag valde just den produkten men tyvärr har jag inte lyckats den funktionen att fungera än, inte ens efter noggrann läsning av bruksanvisningen.

Uppskattar Bridge som ger möjligheten att slå ihop två zoner till en större zon. Bra uppfinning för tillfällen man tillagat något i ugnen som ska hållas varmt utanför ugnen.

Har flitigt använt PowerBoost funktionen för att koka vatten men inte testat de mer avancerade inställningsmöjligheterna där värmen sänks till önskad nivå senare.

Som småbarnsförälder uppskattar jag mest av allt barnlåset och att plattorna på en induktionshäll inte blir så varma.

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • inez rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Spishäll

av Yllet Datum 18 februari 2021

Gillar designen på hällen.
Bra med boilsensor då slipper man passa kastrullen när det kokar. Gillar även möjligheten med större kokyta på hällen när man använder större grytor

 • Design
  4
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • Yllet rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
3

Stilren men högljudd

av Ida Datum 15 februari 2021

Hällen har ett missljud som inte försvinner trots ominstallation. En av ”plattorna” är ojämn i temperatur och blir inte varm förrän vid effekt 13.
I övrigt är det en stilren häll och jag uppskattar senseboil-funktionen som gör att den ställer ner temperaturen vid kokpunkten. Den är perfekt för att slippa överkokning!

 • Design
  4
 • Funktion
  2
 • Kvalitet
  2

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Jämnhet som övertygar

av Femifamiljen Datum 16 december 2020

Deltar som testpilot via Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris.
Vilket gör denna häll till en mycket bra köp!
Även till fullt pris skulle jag rekommendera denna produkt då bjuder på bra kvalitet, bra funktioner, och är enkelt att använda.

Imponeras av hur snabbt hällen reagerar på ökad eller minskad, värme, och ändå klarar av att ge en jämn värme över hela kärlet eller pannans yta.
Stekte exempelvis pannkakor i två stekpannor samtidigt och det fungerade utmärkt. Jämn och fin värme på båda ytorna utan att behöva höja och sänka värmen om vartannat.

SenseBoil®-funktionen känns mycket bra. Perfekt att kunna koka upp vatten utan att behöva tänka på att det kokar över.

Mycket enkelt att ändra temperatur genom att antingen vidröra vid önskad siffra, eller dra med fingret för att bläddra mellan effekterna.

Kvaliteten känns gedigen, och designen är även den bra.

 • Design
  4
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Femifamiljen rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Andra produkter

AEG - Induktionshäll - IKE42640KB
CrystalLine Induktion Inbyggnadshäll

Varje gång du lagar mat kan du välja den bästa kokzonskonfigurationen eller det lämpligaste kokkärlet. Med den smarta bridgefunktionen kan du koppla ihop två kokzoner så att du styr dem som en enda zon, perfekt när du lagar större rätter eller om du lagar m...

 • Antal zoner 2
 • Typ Induktion
 • Dimensioner (mm) 360x520
 • Bridge Bridge
AEG - Induktionshäll - IPE74541FB
Pure Bridge Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood

Pure 3-hällen kombinerar en snygg design med responsiva funktioner. Ebenholtsglas passar perfekt med bänkskivan. Kokzonerna och kontrollerna är osynliga tills du sätter på hällen. Gör matlagningen i ditt kök till rena nöjet.

 • Antal zoner 4
 • Typ Induktion
 • Dimensioner (mm) 710x520
 • Bridge Bridge
 • Hob2Hood Hob2Hood
 • Individuella timers Individuella timers
AEG - Induktionshäll - IKB64301XB
Basic Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood

Induktion hjälper dig att behärska matlagningstekniken snabbare. Den värmer snabbare än andra typer av hällar - och kokar även upp vatten på mindre än 90 sekunder* - så att du direkt kan fortsätta med din matlagning. Och värmejusteringarna är så subtila att...

 • Antal zoner 4
 • Typ Induktion
 • Dimensioner (mm) 576x516
 • Hob2Hood Hob2Hood

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Support
rött tyg i luften mot en mörk bakgrund