Produktinformation

TotalFlex häll känner av kokkärl och pannor av olika former och storlekar automatiskt och skapar en dedikerad kokzon för dem. Ger dig friheten att ställa dina kokkärl och pannor nästan var som helst på den responsiva glasytan.

Produktfördelar

Laga mat med grytor och pannor i alla storlekar.

8000 TotalFlex-hällen känner automatiskt av grytor och pannor i olika former och storlekar och skapar en lämplig matlagningszon för dem. Det ger dig friheten att flytta runt grytor och pannor nästan var du vill på den responsiva glasytan.

Använd grytor och pannor av olika former och storlekar med TotalFlex

TotalFlex låter dig laga mat med grytor och pannor av olika storlek. Du kan även placera ut, flytta och arrangera om grytor och pannor var du vill på hällens stora responsiva glasyta.

Kokzonerna tänds automatiskt. Med ActiveTouch

Med Active Touch tänds motsvarande skjutreglage automatiskt när en panna sätts ner på hällen. Allt du behöver göra är att ställa in önskad temperatur. Det är ett intuitivt tillagningssätt.

Hob2Hood®: köksfläkt med handsfreesystem

Hob2Hood-funktionen kopplar samman hällen med fläkten. Fläkten justerar automatiskt fläkthastigheten baserat på värmen, utan att du behöver oroa dig för någonting alls. Ett kraftigt utsug vid stekning. Ett tystare utsug vid sjudning.

Snabbare värme för snabbare matlagning med PowerBoost

Nu behöver du inte vänta på att vattnet ska koka. PowerBoost-funktionen skapar en omedelbar värmeboost, perfekt för att snabbt koka upp en stor kastrull med vatten.

Varje kokzon. Individuell timer

För en kokzon som används kan den tillhörande timern snabbt och bekvämt ställas in på touch-displayen. Inget bläddrande i menyer eller växlingar mellan zoner. Eftersom varje rätt kan tidsinställas exakt, har du full kontroll över matlagningen.

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyAEG och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Man viker handdukar