Produktfördelar

AEG - Induktionshäll - IPE64551FB

Din beröring ger den liv

Pure 3-hällen kombinerar en snygg design med responsiva funktioner. Ebenholtsglas passar perfekt med bänkskivan. Kokzonerna och kontrollerna är osynliga tills du sätter på hällen. Gör matlagningen i ditt kök till rena nöjet.

AEG - Induktionshäll - IPE64551FB

En helt ren, svart yta – förutom när den är igång

Hällen har en unik svart design – passar alla kök. När du stänger av hällen blir den glansiga glasytan helt svart.

AEG - Induktionshäll - IPE64551FB

Häll med många möjligheter

Varje gång du lagar mat kan du välja den bästa kokzonskonfigurationen eller det lämpligaste kokkärlet. Med den smarta bridgefunktionen kan du koppla ihop två kokzoner så att du styr dem som en enda zon, perfekt när du lagar större rätter eller om du lagar mat på en större zon.

AEG - Induktionshäll - IPE64551FB

Fläkten som sköter sig själv

Hällens unika Hob2Hood-anslutningssystem kommunicerar trådlöst med Hob2Hood-fläktar och slår automatiskt på och reglerar fläkten och belysningen efter dina matlagningsbehov.

Zonen tänds med intuitiva kontroller

När du slår på hällen och placerar en kastrull på den, tänds LED-slidern automatiskt och visar vilken zon som används. Undvik att placera en kastrull på en inaktiv zon och upplev den fulla effekten av matlagning med AEG.

AEG - Induktionshäll - IPE64551FB

Varje kokzon. Individuell timer

När en kokzon är i bruk kan timern nås snabbt och bekvämt via touchdisplayen. Inget hoppande mellan menyer eller andra zoner. Och eftersom varje platta kan ställas in på exakt tid, säkerställer den absolut kontroll över matlagningsprocessen

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. Som tack för din tid får du 20% rabatt på utvalda köksredskap i vår webbshop. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, vänligen se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet

5

Snygg och snabb häll

av Danne Datum 05 april 2021

Jag har fått köpa denna produkt till reducerat pris via Smartson.

Har använt produkten några gånger i veckan under ca en månads tid i vårt renoverade kök. Den gör det den ska snabbt och lätt. Touch-panelen är enkel och reagerar på fingret utan problem vilket jag hade problem med på den gamla av annat märke. Kokar upp vatten mycket snabbare än med en vanlig häll och ungefär lika snabbt som den förra induktionshällen vi hade. Flera trevliga funktioner som t.ex. att det går att kombinera flera zoner för stora kastruller. Snygg också. Mycket nöjd än så länge.

 • Design
  5
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  4
 • Danne rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
1

Test i samarbete med smartsson

av jompen Datum 10 mars 2021

Har testat hällen i samarbete med smartsson och lämnar nu e andra recension då jag kunnat använda hällen under en längre tid, riktigt långsam uppvärmning trots 400v inkoppling, det tar lika lång tid att koka vatten som på en gammal spis från 70-talet, det och att priset skenar iväg över 10K gör att jag inte rekommenderar den till någon, fruktansvärt tråkigt att behöva vänta halva dagen på att pastavattnet ska börja koka. positiva är att den är riktigt snygg när den är helt blank svart med fastade kanter,

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Den bästa jag använt och själv ägt!

av Jesper Datum 05 februari 2021

Jag fick äran att köpa den här produkten till ett reducerat pris via Smartson. Suttit en stund och försökt komma på något negativt med den här hällen och det går inte. Jag har använt den dagligen i drygt 2 månader och det har varit en fröjd att laga mat. Den värmer upp snabbt, trevliga små funktioner och framförallt är den enkel att använda. När vi skulle koka pasta med vår förra häll var vi tvungna att förkoka vattnet i vattenkokare, det behövs inte längre. Den här är verkligen snabb och jag som förälder uppskattar att den har funktionen som känner av om kastrullen/stekpannan inte står på den "platta" som är igång. Efter en stund stänger den av och blir sakta sval igen. I ett hem där det händer mycket hela tiden och speciellt när man står och lagar mat, så gråter någon helt plötsligt eller så ska någon ha hjälp på toan. Jag har för vana att dra bort kastrullen då till en sval platta för att det inte ska bränna vid och man har allt för ofta glömt att stänga av. Det behöver jag inte ägna en tanke åt längre då hällen hör det åt mig. Vi är mycket nöjda med hällen och bara vi sköter om den så kommer den assistera oss i köket i många år framöver.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Jesper rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Snabb

av Kattelsa Datum 17 januari 2021

Fick hem hällen efter över 100 dagars väntan. När den väl blev installerad så fungerade den mycket bra.Snabb, dessutom snygg att titta på.Betydligt snabbare än den gamla glashällen.
Hoppas det är snabbare ifrån Electrolux om ev service behövs i framtiden. Fick köpa den något billigare som testpilot via Smartson. ord ca pris enligt prisjakt 8990:- förstår ej varför det ska var mycket dyrare att köpa den direkt för 12795:-

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Kattelsa rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Andra produkter

AEG - Induktionshäll - IPE74541FB
Pure Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood

Pure 3-hällen kombinerar en snygg design med responsiva funktioner. Ebenholtsglas passar perfekt med bänkskivan. Kokzonerna och kontrollerna är osynliga tills du sätter på hällen. Gör matlagningen i ditt kök till rena nöjet.

 • Antal zoner 4
 • Typ Induktion
 • Dimensioner (mm) 710x520
 • Bridge Bridge
 • Hob2Hood Hob2Hood
AEG - Induktionshäll - IAE8442SFB
SenseBoil Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood

Det finns bättre saker att göra än att titta på när vatten kokar. Låt SenseBoil®–induktionshäll hjälpa till. Den känner av de stigande bubblorna och minskar automatiskt värmeeffekten till sjudning. Nu behöver du inte stå och passa längre. Fokus kan istället...

 • Antal zoner 4
 • Typ Induktion
 • Dimensioner (mm) 780x520
 • Boil Sensor Boil Sensor
 • Bridge Bridge
 • Hob2Hood Hob2Hood
AEG - Induktionshäll - IKE95474FB
FlexiBridge Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood

FlexiBridges speciella matlagningsområde med fyra segment låter dig välja vilka segment som ska kopplas samman och få plats med allt från små till extrastora kokkärl.

 • Antal zoner 5
 • Typ Induktion
 • Dimensioner (mm) 910x520
 • FlexiBridge FlexiBridge
 • Hob2Hood Hob2Hood

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Support
rött tyg i luften mot en mörk bakgrund