Produktinformation

Cotton Pure Steam doft för AEG frontmatade tvättmaskiner och kombinerade tvätt/tork maskiner med en blomstersymbol. Minskar behovet av att tvätta kläderna vilket betyder färre tvättcyklar och kläder som håller längre. Innehåller 300 ml (15 användningar).

Produktfördelar

Fräscha upp dina kläder. Med ånga.

En nytvättad känsla. Ångdoften fräschar upp kläderna och får dem att dofta otroligt gott efter bara 15 minuter genom att använda tidssparfunktionen.

Ångdoft. Kläder som doftar gott utan tvätt

Vår ångdoft är en kombination av uppfriskande citrus och blommor, vilket gör att dina kläder luktar fräscht och känns rena.

Ångdoft. Fräscha kläder med 96 % mindre vatten*

Ångdoften minskar vattenförbrukningen med 96 %. Ånga dina kläder för att ge kläderna en fräsch känsla som håller längre istället för att köra en hel tvättcykel – ett betydligt miljövänligare alternativ.

*Använd ånga för att fräscha upp kläderna och spara mer än 40 liter vatten per tvätt enligt test på 1 kg fintvätt jämfört med tvätt med programmet för fintvätt.

Fräscha kläder snabbt. Med ångdoften

Fräscha snabbt upp dina kläder. Använd flaskkorken till ångdoften för att lägga i 20 ml i mjukmedelsfacket. Det är lätt att få fräscht doftande kläder. Titta efter blomikonen på produktens kontrollpanel.

Ångdoft. Helt återvunnen förpackning.

Ångdoften säljs i återvunnen PET-plastförpackning. Så nu är det lika enkelt att hålla dina kläder fräscha, och det är även bättre för miljön.

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyAEG och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Man viker handdukar