Upptäck

Kombinerade tvättmaskiner och torktumlare

FRÅN TORRT TILL TORRT!

Ladda maskinen på morgonen och töm den när du kommer hem efter jobbet, så att feststassen är redo för kvällens begivenheter! Alla maskiner har ett Wash & Dry-läge så att du bekymmersfritt kan tvätta och torka skonsamt nonstop.

DualSense®-teknologi

Den praktiska DualSense®-teknologin anpassar programmet efter textiltypen. Allt, från ömtåliga ylle- och sidenplagg till friluftskläder i syntetmaterial, tvättas och torkas omsorgsfullt och skonsamt i ett och samma program.

YTTERPLAGG KRÄVER MER

Om man inte sköter ytterplagg ordentligt slits de snabbt och slutar andas eller förlorar vattenavstötningsförmågan. Möt dina friluftskläders nya skyddsängel, DualSense®-funktionen!

ÖKOMix-teknologi

AEG:s nya, innovativa ÖKOMix-teknologi förblandar tvätt- och mjukmedlen i vattnet innan de kommer in i trumman. Föraktiveringen ger en skonsam djuptvätt och jämn torkning.

SKYDDA ALLA FIBRER!

Genom förblandning fördelas tvätt- och mjukmedel mer effektivt i trumman. På så sätt djuptvättas minsta fiber både skonsamt och ordentligt som förberedelse för jämnast möjliga torkning.

Woolmark Blue

Tack vare DualSense®-teknologi är både tvätt- och torkprogrammen Woolmark Blue-certifierade så att de kan användas också för ömtåliga ylleplagg. Glöm handtvätten! Nu sköter du all tvätt i en enda smidig process.

AEG:s invertermotor

1 motor, 10 års drift

För att se till att våra tvättmaskiner med torktumlare håller i längden går de igenom flera timmar långa tester. Invertermotorn saknar borstar, vilket reducerar buller, vibrationer och slitage. Den är så energisnål och driftsäker att vi ger 10 års garanti.

Tvättråd för ylle, siden och bomull

De vanligaste misstagen vi gör när vi tvättar

Många av de tvättråd vi slentrianmässigt litar på är förlegade. Ofta kan dessa tips förkorta klädernas livslängd. Här är 5 tips till en smartare tvätt.