Läs mer om våra integrerade kyl-frysar

Vårt sortiment av kylskåp och frysar är optimerat för att göra det enkelt att äta hälsosamt och hållbart, så att du kan bevara din mat och skydda din hälsa och planeten. Vi värnar om kvaliteten på maten genom att uppfylla tre grundläggande faktorer för ökad hållbarhet - stabil temperatur, förseglad låda med separat kylning och rätt luftfuktighet.

Läs mer

Innovationer som sticker ut idag och hjälper till att bygga en bättre morgondag

Vi utvecklar lösningar som skyddar kvaliteten på din mat, så du kan njuta av varje måltid. Lär känna funktionerna som tar förvaring till en helt ny nivå och få hjälp att minska matsvinnet.

 • Färska grönsaker
  Mindre matsvinn med ColdSense

  Temperaturen påverkas av att dörren öppnas eller att varm mat ställs in i kylen/frysen. Detta har negativa effekter och kan skada maten. ColdSense reaktiva kylsensorer justerar temperaturen vid temperaturväxlingar och kyler ner snabbare än standardkylskåp, vilket minskar stressen och skadorna på dina råvaror.

 • Äpplen
  Maten hålls 60% saftigare med TwinTech NoFrost

  Avancerad dubbelkylningsteknik och oberoende luftcirkulation säkerställer att fryst och torr luft inte används för att kyla ner kylen som standardkylar med NoFrost-teknik gör. Med vår NoFrost-teknik kan vi garantera att du aldrig behöver avfrosta din frys igen.

 • Grönsaks-låda
  Bevara 95% av vitaminer med GreenZone

  Den förseglade GreenZone-lådan bibehåller rätt luftfuktighet för frukt och grönsaker. Den täta förslutningen säkerställer att råvarorna skyddas från att övermogna och förlora värdefulla mineraler.

 • Frukt och grönsaker i kyl
  Cooling 360 skyddar maten i varje hörn

  Upplev friheten att förvara din mat i vilket hörn som helst. Hela kylen behåller en stabil temperatur och luftfuktighet samt skyddar kvaliteten på maten. Avancerad luftcirkulation i kylskåpets bakre vägg möjliggör en aktiv spridning av kalluft som når varje hörn. Med bättre temperaturfördelning än standardkylskåp utan fläkt, säkerställer den att varje råvara kyls rätt, oavsett var den placeras.

 • Vakuumbehållare
  Minskat avfall med vakuumbehållare

  Starkt vakuum kombinerat med lufttäta behållare hjälper till att bevara mat och näringsämnen längre och minskar dessutom matsvinnet hemma. Bra för din hälsa och miljön. För rött kött kan bristen på syre resultera i en brunaktig färg. Detta är naturligt och inte ett tecken på förfall.

 • AEG eco program
  ECO-programmet erbjuder fler smartare val

  Den intuitiva kontrollen indikerar energiförbrukningsnivån enligt valda inställningar. Den vägleder dig till ett mer resursansvarigt och ekonomiskt val. Ett bättre val för miljön utan att kompromissa med matens kvalitet.

Omdefinierar hur vi ser på matförvaring, för en bättre morgondag

 • Upp till 20% mindre CO2-utsläpp än tidigare produkter

  Vårt nya sortiment av kyl-frysar minskar CO2-utsläppet med upp till 20% mindre jämfört med tidigare produktmodeller.

 • Nu använder vi återvunnen plast

  Låt oss presentera vår unika kyl och frys med en interiör som till 70%* är tillverkad av återvunnen plast. Plasten från gamla kylskåp används för att tillverka nya produkter. Det möjliggör cirkulär och resurseffektiv produktion och bidrar till minskat avfall.

  *Kylens interiör rHIPS är tillverkad av upp till 70% återvunnen plast, vilket motsvarar 13% av den totala interiören.

  I samarbete med Coolrec, EU-marknadsledare inom WEEE-återvinning och EcolStudio.

 • Noll deponi i vår fabrik

  Vi är stolta över att ha uppnått en noll deponi-certifiering för vår fabrik. Detta innebär att vi ständigt hittar möjligheter för materialåtervinning, att begränsa energiåtervinningen till icke-återvinningsbart avfall och minska mängden kasserat avfall.

Leta efter märket "RELENTLESSLY RESPONSIBLE" på våra produktsidor

Detta är inga traditionella kylskåp. Märket indikerar ett mer medvetet val med mindre påverkan på miljön. Produkterna är tillverkade på en fabrik med noll deponi och där fokus har lagts på att minska CO2-utsläppet.

AEG grundades i Berlin och vi har aldrig nöjt oss med "tillräckligt bra".

 • Grönsaker och avfall
  Innovationer som minimerar miljöpåverkan

  Vi på AEG har en kompromisslös inställning till innovation och utmanar ständigt vad vi kan förvänta oss av branschen. Valet av material och ytbehandlingar baserar vi på funktion, kvalitet och minimal miljöpåverkan. Våra produkter är tillverkade av material med hög kvalitet som är certificierade och säkra för att vara i kontakt med livsmedel.

 • Insidan av en kyl
  Alltid ansvarig

  Med hållbarthet i fokus arbetar vi med teknisk innovation byggd för att leverera kvalitet och resurseffektiva lösningar. Vi är reglerade med strikta myndighetskrav och alla våra produkter är testade för att uppfylla internationell standard för hållbarhet.

Förvara maten rätt så håller den längre

Hur kan vi förlänga matens hållbarhet?

Använda frysen, tillhörande förpackningslösningar och torkning

För potatis och rotgrönsaker: 12-16°C, mörkt och helst inte för fuktigt.

Grönsaker med hög respiration och bladgrönsaker: Hög luftfuktighet och temperatur runt 3-4°C.

Torkade produkter: Låg luftfuktighet, helst mörkt och inte för varmt.

Torkad frukt, bär och grönsaker: Kan torkas i luften, solen, ugnen, i mattorkare eller genom frystorkning.

 

Att frysa in i en lufttät påse är bättre än att inte förpacka. Vakuumpåse är ännu bättre då de förhindrar kylskador.

Matavfall

Många av råvarorna i listan nedanför skulle kunna räddas med rätt förvaring.

• Frukt och grönt förvaras ofta fel och glöms bort

• Bröd kan frysas in

• Ost kan också frysas in eller användas i matlagning/bakning.

Vanliga misstag som leder till matsvinn

• Köper för mycket och kastar mat som blir över

• Glömmer färskvaror och rester i kylen

• Använder fel förvaringsmetod (förpackning och temperatur)

• Slänger maten när utgångsdatumet närmar sig, även om den är i gott skick.

Open Fridge Freezer with food

Matlagningen börjar i kylskåpet

Bra matlagning börjar med fräscha råvaror, vars smak och konsistens bevarats på bästa sätt. De temperaturkontrollerade MultiChill 0°C- och fuktighetskontrollerade GreenZone+-lådorna erbjuder ultimala förutsättningar för dina råvaror.

Flexibilitet plus en app

Flexibilitet plus en app

 • MultiChill 0°C låda för optimerad temperaturkontroll.
 • Tina säkert, marinera kött, lagra matrester eller jäs degen via appen.
 • Justera fuktigheten för frukt och grönsaker med GreenZone+.

9000 MultiChill 0°C funktioner

 • Food in freezer
  MultiChill icon
  MultiChill 0°C​

  Den temperaturkontrollerade MultiChill 0°C-lådan optimerar förvaringen av din mat. Välj den perfekta temperaturen för kött, fisk och ost - för marinering av kött, säker upptining, kylning av drycker eller till och med förvaring av fryst mat.

 • Smart phone in front of a fridge
  Food Program icon
  Assisterad matlagning via appen

  Matlagningen börjar i kylskåpet med fräscha råvaror. AEG-appen hjälper dig att ställa in MultiChill-lådan för säker upptining, marinering, lagring av matrester vid idealiska 2⁰ eller jäsa deg vid 5⁰ för färskt frukostbröd.

 • Fruit and vegetables
  GreenZone icon
  GreenZone+ Crisper för grönsaker

  Håll frukt och grönsaker i perfekt skick genom att optimera fuktnivån i GreenZone+. Det skapar en perfekt miljö för färskvaror, vilket hjälper till att bevara smak, konsistens och färg.

 • Freezed and chilled food
  Chill or freeze icon
  Kyl eller frys. Ditt val

  Frys med dubbla användningsområden. Om du behöver mer kylskåpsutrymme kan det konvertibla frysfacket ställas in för att kyla kött, fisk, mejeriprodukter eller till och med färsk pasta.

 • Recycle fridge
  Recycle icon
  Återvunnen plast

  Ny, grönare innovation. AEG kyl/frys har ett innermaterial bestående av 70% återvunnen plast. Plast från kasserade kylskåp används för att tillverka nya kylskåp och hjälper till att minska avtrycken på miljön.

8000 Cooling 360 Kyl-frys

Optimal kylning, minskat svinn

Kyl-frysen 8000 Cooling 360° har flera luftkanaler för att kylningen ska hålla sig jämn. Det skyddar maten på varje hylla och bidrar till att minska matsvinnet med upp till 28%*. Designen i rostfritt stål ger en elegant finish till ditt kök.

8000 Cooling 360°

8000 Cooling 360°

 • Mindre matsvinn tack vare 30% bättre temperaturfördelning med Cooling 360°. ¹
 • Med GreenZone bevaras upp till 95% av matens vitaminer. ²
 • TwinTech® No Frost hjälper till att hålla maten saftig och med rätt fuktighet.

8000 Cooling 360° funktioner

 • Öppen kyldörr
  Cooling 360 ikon
  Cooling 360°

  Kylfrysen Cooling 360° kan med avancerad luftcirkulation och 30% bättre temperaturfördelning på varje hylla hjälpa till att minska matsvinnet. En interiör i rostfritt stål skapar ett elegant premiumutseende.

 • Gröna grönsaker i sluten låda
  GreenZone ikon
  Sluten låda - GreenZone*

  GreenZone-funktionen eliminerar överskottsfuktighet samtidigt som den bevarar rätt mängd fukt för dina grönsaker. Detta gör att upp till 95% av grönsakernas vitaminer finns kvar efter 11 dagar i kylen. ²

 • Två äpplen
  TwinTech ikon
  TwinTech® No Frost

  Med TwinTech® No Frost behöver du aldrig avfrosta frysen. Det dubbla kylsystemet håller maten 60% mer hydrerad än kylskåp med en förångare. Genom att inte använda torr frysluft bibehålls idealisk luftfuktighet, vilket förhindrar att maten torkar ut.

 • Jordgubbstårta
  ExtraChill ikon
  ExtraChill*

  Fördröj mognadsprocessen av dina favoritostar och pålägg genom att förvara dem i Extra Chill-lådan. Zonen håller en lägre temperatur än resten av kylen.

 • Jordgubbar och chili
  CustomFlex*
  CustomFlex*

  Att ha färska ingredienser nära till hands är nyckeln till fräscha, läckra rätter. Med CustomFlex® kan du organisera förvaringen i din kyl precis som du vill. Ordna om lådor snabbt och enkelt för att maximera lagringsutrymmet. Ett kylskåp anpassat efter din smak.

 • Hög kyl och frys
  MultiSpace ikon
  MultiSpace*

  MultiSpace är högre än standarden och ger mer utrymme för att organisera och lagra dina ingredienser.

¹ Baserat på interna tester med upprepade kontroller med andra AEG-produkter.
² Vitaminkonserveringsgrad baserad på externt test på vitamin C-retention i blåbär efter 11 dagar i GreenZone-facket.
* Finns på utvalda modeller

*Jämfört med kylskåpet 5000 ColdSense. Baserat på externa tester på hur mjukost och kokt skinka bevaras lagrad på kylskåpshyllor. Resultaten kan variera beroende på typ av livsmedel. Uppskattad potentiell minskning av matsvinnet endast baserat på apparatens prestanda och inte med hänsyn till användarbeteende.

Bevarar näringsämnen längre och håller varje tugga hälsosam.

GreenZone 7000 har en dedikerad förseglad låda som håller luftfuktigheten på en ideal nivå. Det gör att kondens inte bildas och hjälper till att skydda maten. Genom att optimera luftfuktigheten bevaras upp till 95% av vitaminerna.*

7000 GreenZone

7000 GreenZone

 • Upp till 95% av vitaminerna bevaras med GreenZone.*
 • Stabil temperatur och kall luft på varje hylla med DynamicAir.
 • TwinTech® No Frost hjälper till att behålla maten saftig och smakrik.

7000 GreenZone-funktioner

 • Frukt i kyl
  Sealed enviroment icon
  Förseglad låda - GreenZone

  GreenZone-lådan eliminerar överflödig luftfuktighet och bevarar samtidigt rätt fuktnivå för dina grönsaker. Det bevarar upp till 95% av vitaminerna efter 11 dagar.*

 • TwinTech® No Frost

  Med TwinTech® NoFrost behöver du aldrig avfrosta frysen. Det dubbla kylsystemet behåller maten 60% mer hydrerad än kylskåp med en förångare. Genom att inte använda den torra luften från frysen behålls en optimal luftfuktighet som förhindrar att maten blir torr.

 • Jordgubbar och mjölk i kyl
  DynamicAir

  DynamicAir bibehåller ett konstant luftflöde som garanterar en stabil temperatur genom hela kylen. Alla hyllor hålls jämnt kylda och förhindrar varmare zoner. Det bevarar färska matvaror och förhindrar bakterietillväxt.

 • Grönsaker i kyl
  Extrazone icon
  ExtraZone-låda

  Håll din kyl organiserad och förhindra att olika livsmedelstyper blandas med ExtraZone-lådan. Få god överblick och åtkomst på alla dina färska matvaror samtidigt som de förvaras optimalt.

 • Kyl med maxispace
  Maxispace icon
  MaxiSpace**

  Tack vare MaxiSpace får du 45% mer kapacitet än en standardkyl.* Det är högre och bredare än standardkylskåp och ger utrymme för att förvara mer matvaror.

  *Jämfört med egna standard-kyl/frysar.

 • Salad i kyl med multiflow
  Multiflow icon
  MultiFlow**

  MultiFlow skyddar kvaliteten i dina matvaror genom att bibehålla en stabil temperatur och luftfuktighet i hela kylen. Flera luftkanaler möjliggör en aktiv cirkulation av kall luft som når alla hörn av kylen.

*Vitaminbevarandegrad baserad på externa tester på vitamin C-retentionsgrad i blåbär efter 11 dagar i ett GreenZone-fack.

**Finns på utvalda modeller

6000 TwinTech NoFrost

Behåller maten saftig och smakrik

6000 TwinTech® No Frost kombinerad kyl- och frys håller maten 60% mer saftig än kylskåp med bara en förångare. Den har dubbla kyl-system som bibehåller ideal temperatur och luftfuktighet samt förhindrar att maten blir torr. Detta reducerar också behovet att frosta av frysen.

6000 TwinTech® No Frost

6000 TwinTech® No Frost

 • TwinTech® No Frost hjälper till att hålla din mat saftig och återfuktad.
 • Stabil temperatur och sval luft på varje hylla, med DynamicAir.
 • CustomFlex® låter dig organisera din kylförvaring precis som du vill.

6000 TwinTech® No Frost-funktioner

 • Äpplen
  Twintech icon
  TwinTech® No Frost

  Med TwinTech® NoFrost behöver du aldrig avfrosta frysen. Det dubbla kylsystemet behåller maten 60% mer återfuktad än kylskåp med en förångare. Genom att inte använda den torra luften från frysen behålls en optimal luftfuktighet som förhindrar att maten blir torr.

 • DynamicAir**
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir bibehåller ett konstant luftflöde som garanterar en stabil temperatur genom hela kylen. Alla hyllor hålls jämnt kylda och förhindrar varmare zoner. Det bevarar färska matvaror och förhindrar bakterietillväxt.

 • Man öppnar kyl
  Customflex icon
  CustomFlex®**

  Att ha tillgång till färska ingredienser är nyckeln till att skapa fräscha och läckra maträtter. Med CustomFlex® kan du organisera din kyl och frys precis som du vill. Ordna om lådor snabbt och enkelt för att maximera förvaringsutrymmet.

 • Grönsaker
  MultiFlow**

  MultiFlow skyddar kvaliteten i dina ingredienser genom att hålla en stabil temperatur och luftfuktighet i hela kylen. Flera luftkanaler möjliggör en aktiv cirkulation av kalluft som når varje hörn.

 • Grönsaker i kyl
  ExtraZone-låda**

  Med ExtraZone-lådan kan du hålla din kyl organiserad och förhindra att olika livsmedelstyper blandas ihop. Få god överblick och åtkomst till alla dina färska matvaror samtidigt som de förvaras optimalt.

 • Kakor i kyl
  ExtraChill**

  Sakta ner mognadsprocessen för dina favoritostar och pålägg genom att förvara dem i ExtraChill-lådan. Den håller en lägre temperatur än resten av kylen.

*Internt test på TwinTech-teknologin där återfuktsnivån mäts efter nio dagars förvaring. Jämfört med en produkt från AEG med förångare. **Finns på utvalda modeller

5000 ColdSense kyl-frys

Bevara matens kvalite

ColdSense använder exakta sensorer för att snabbt återställa kyl-frysen till rätt temperatur efter öppning och stängning av dörren. Så undviks kraftiga svängningar i temperaturen och kyl-frysen skyddar maten.

500 ColdSense

500 ColdSense

 • Ingredienser behåller sin kvalitet över tid och förhindrar att maten blir förstörd.
 • Minimerar frostuppbyggnad med LowFrost-teknologin.
 • DynamicAir ger stabil temperatur och sval luft på varje hylla.

5000 ColdSense-funktioner

 • Fräsha grönsaker
  TwinTech icon
  ColdSense

  ColdSense använder exakta temperatursensorer för att snabbt återställa temperaturen efter dörröppning och stängning. De hjälper att undvika hastiga temperaturförändringar och matförstöring, vilket också kan minska matsvinnet.

 • Frusna jordgubbar
  LowFrost icon
  LowFrost

  Avfrosta mer sällan. Våra kyl och frysar med LowFrost-teknologi använder dolda kylkretsar som minimerar frostuppbyggnad.

 • Jordgubbar och mjölk i kök
  DynamicAir
  DynamicAir*

  DynamicAir bibehåller ett konstant luftflöde som garanterar en stabil temperatur genom hela kylen. Alla hyllor hålls jämnt kylda och förhindrar varmare zoner. Det bevarar färska matvaror och förhindrar bakterietillväxt.

*Finns på utvalda modeller

Läs mer om våra kyl-frysar

AEG grundades i Berlin och vi har aldrig nöjt oss med "tillräckligt bra". Hitta rätt kyl/frys kombi för dina behov med vår köpguide.

Olika typer av kyl-frysar

Vilken typ av kyl och frys platsar perfekt i ditt kök?

Side-by-side – En kyl och frys i full höjd för ökad kapacitet. Ismaskin och vattendispenser finns på utvalda produktmodeller.

Fristående kombi – Kyl och frys som är staplade på varandra med separata dörrar.

Integrerad – Kyl/frysen är dold bakom en lucka för att matcha din köksdesign. Välj en kombinerad kyl/frys eller separata enheter. Dimensionerna kan variera, så titta närmare på vårt sortiment för att hitta den storlek och stil som passar dig.

Mått och kapacitet

Inbyggda kyl/frysar tillverkas vanligtvis i standardstorlek för att passa bakom kökets skåpluckor. Fristående modeller kan variera beroende på höjd och bredd. Kyl och frysar från AEG sträcker sig från 60 cm till 75 cm i bredd och upp till 190 cm i höjd. Ett exempel är vår MaxiSpace-kyl och frys. Den ger dig 45% mer kapacitet än en kyl och frys med standardmått. Alla mått finns tillgängliga på våra produktsidor.

Marknadens snabbaste installation

Installera din nya kyl-frys kombi snabbt och felfritt. Dörrdesignen är begränsad i bredd för att säkerställa att kombiskåpet installeras utan att kollidera med omgivande möbler. Våra produkter och den inbyggda plattformen erbjuder exakt installation utan att du ska behöva mäta. Medföljande mallar kommer med fastställda mått som hjälper till att placera produkten exakt, för problemfri installation. Titta på vår video

Ljudnivå

Vill du uppleva en lugn och trevlig köksmiljö med låg ljudvolym bör du välja en kyl-frys kombi med lågt decibelvärde (dB). Ljudeffektnivån påverkas av flera faktorer såsom storlek, vikt, vibrationer, rör och kompressor. Dessa kan variera mellan olika produktmodeller. AEG erbjuder tysta kyl-frysar mellan 33-35 dB (A).

Tysta produkter

Med vårt nya sortiment kan du minska ljudnivån med 1 dB (A), jämfört med tidigare produktmodeller. Detta tack vare sju gånger mindre vibrationer och andra nya metoder för att förbättra upplevelsen av bullrig miljö.

Energieffektivitet

Spendera mindre pengar på elräkningar med en produkt som har en hög energieffektivitet. Energiklassen på alla kombinerade kylfrysar går från A till G, där A är mest energieffektiv.

Tips! Minska energiförbrukningen genom att placera din kyl/frys på avstånd från element eller ugnen.

Vad kommer du att förvara i din kyl och frys?

Färsk frukt och grönsaker – Leta efter kylskåp med dedikerade djupa lådor för stora grönsaker. Vill du förvara mycket färsk mat, bör du överväga en större kyl än frys.

Kött och fisk – LongFresh-lådan finns på utvalda produkter och håller kött och fisk fräscha längre.

Drycker – Överväg ett vinställ, justerbara hyllor eller en inbyggd vinkyl. Vissa av våra kyl-frysar har en inbyggd ismaskin.

Frysvaror – Om du tenderar att frysa in mycket mat, välj en kyl och frys med en fryskapacitet som motsvarar kylen.

AEG EcoLine

I EcoLine-sortimentet hittar du våra mest energisnåla kyl-frysar. Kylens interiör är framställd av återvunnen plast och tack vare ecometer-funktionen kan du välja energieffektiva inställningar samtidigt som du minskar matsvinnet.*

Läs mer om våra kyl-frysar

AEG grundades i Berlin och vi har aldrig nöjt oss med "tillräckligt bra". Hitta rätt kyl/frys kombi för dina behov med vår köpguide.