Produktinformation

Induktion hjälper dig att snabbare bemästra vilken matlagningsteknik som helst och gör att vattnet kokar på 90 sekunder. Värmejusteringarna är så subtila att de hjälper dig att skapa de finaste smakerna och texturerna varje gång du lagar mat.

Produktfördelar

AEG - Induktionshäll - HK604200IB

Din perfekta matlagningspartner

Induktion hjälper dig att behärska alla matlagningstekniker snabbare. Värmer upp snabbare än andra typer av hällar, så att du kan komma igång direkt med matlagningen. Snabb värmejustering innebär att du kan skapa de finaste smakerna och texturerna när du lagar mat.

Precis värmekontroll med touch-kontroller

Användargränssnittet med touch-kontroller är utformat för effektiv temperaturkontroll. Välj bara zon och effektnivå genom att använda plus- eller minusknapparna. Precision i varje steg av receptet, alltid med perfekt resultat.

AEG - Induktionshäll - HK604200IB

Snabbare värme för snabbare matlagning med PowerBoost

Nu behöver du inte vänta på att vattnet ska koka. PowerBoost-funktionen skapar en omedelbar värmeboost, perfekt för att snabbt koka upp en stor kastrull med vatten.

Exakta inställningar. Skyddade med knapplås

Aktivera knapplåset för att låsa tillagningsinställningarna. Från tid till temperaturen, allt kan ställas in och låsas. Det innebär att man inte kan ändra något oavsiktligt när man torkar bort spill från ytan.

AEG - Induktionshäll - HK604200IB

Barnsäker tack vare barnlåset

Barnlåset säkerställer att hällens inställningar inte kan ändras av misstag, så att du kan använda hällen utan risk när dina barn är närvarande.

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
rött tyg i luften mot en mörk bakgrund