Produktinformation

Med SensePro®-hällen är det enkelt att laga mat. Den trådlösa matlagningstermometer mäter innertemperaturen i maten. Koka pasta, låt såsen sjuda, stek en köttbit ‒ oavsett om den ska vara rare, medium eller well done. Man kan till och med laga med sous-vide på hällen. Din egen sous chef för restaurangresultat hemma.

Produktfördelar

AEG - Induktionshäll - IAE64881FB

Precision i kärnan

Tillaga varje ingrediens till perfektion med hjälp av induktionshällen 9000 SensePro®. Den trådlösa matsensorn gör det enkelt att mäta matens och dryckens mittemperatur, så att du enkelt kan koka, steka och till och med tillaga sous-vide-rätter. Din personliga sous vide-kock.

AEG - Induktionshäll - IAE64881FB

Bli mästare på mat. Få till rätt gradantal med hjälp av matlagningstermometern

Bemästra matlagningen med den trådlösa matlagningstermometern. Sensorn identifierar temperaturer i exakt grad och kommunicerar värmejusteringar till hällen. Temperaturmätningen är precis – du kan även göra sous-vide-rätter.

AEG - Induktionshäll - IAE64881FB

Touch-kontroller i fullfärg som talar ditt språk

Användargränssnittet med touch-kontroller i fullfärg tillhandahåller en steg för steg-guide och feedback i realtid, vilket ger en mer tillförlitlig matlagning. De kan även instruera dig hur du lagar sous vide-rätter. Ta matlagningen till nästa nivå.

AEG - Induktionshäll - IAE64881FB

Kombinera 2 kokzoner med hjälp av Bridge-funktionen

Bridge-funktionen kombinerar två kokzoner så att de passar vilken stor eller lång panna som helst. Den sammanlänkade zonen har samma temperatur och tidsinställning och är idealisk när du lagar för middagar eller större partyn.

AEG - Induktionshäll - IAE64881FB

Hob2Hood®: köksfläkt med handsfreesystem

Hob2Hood-funktionen kopplar samman hällen med fläkten. Fläkten justerar automatiskt fläkthastigheten baserat på värmen, utan att du behöver oroa dig för någonting alls. Ett kraftigt utsug vid stekning. Ett tystare utsug vid sjudning.

Varje kokzon. Individuell timer

För en kokzon som används kan den tillhörande timern snabbt och bekvämt ställas in på touch-displayen. Inget bläddrande i menyer eller växlingar mellan zoner. Eftersom varje rätt kan tidsinställas exakt, har du full kontroll över matlagningen.

Tillbehör

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. Som tack för din tid får du 20% rabatt på utvalda köksredskap i vår webbshop. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, vänligen se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet

Vi samlar ihop recensioner på produkter med liknande egenskaper.

5

Välfungerande och smidig

av Erika Datum 09 december 2020

Har gått från en gammal hederlig spis till denna, vilken skillnad. En stor anledning till att vi bytte var för att den gamla spisen hade dålig barnsäkerhet. Barnen kunde gå och vrida på plattor vi inte använder när vi lagar mat eller höja/sänka andra. Med denna kan barnen inte starta någon platta själva, smidigheten i att en platta inte startar om den är tom är underbar. Det jag har uppskattat mest är dock timer funktionen. Mitt i matlagningen behöver ett barn hjälp på toaletten, ställer in en individuell timer för varje platta och kan lugnt gå ifrån i vetskapen om att 1) spisen har ett överkokningsskydd 2) när timern plingar, med en mycket behaglig melodi, så stänger plattan av sig. Så nöjd med detta köp.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Erika rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Recensioner på andra språk Översatta recensioner

5

Stor matlagningsplats

av Rudolf Datum 28 december 2021 Översatt från slovakiska

Induktionshällen har en riktigt stor kokyta. Temperaturindikatorn är också bra.

Automatiskt översatt av Google.

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Rudolf rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Det fungerar perfekt, men..

av barty Datum 22 december 2021 Översatt från tjeckiska

Brädan värms upp riktigt snabbt. Jag gillar termometerfunktionen. Hon gladde också Czech på displayen. Nyansen på glaset är ganska grå, svart skulle vara snyggare. Jag hade ett problem med frekvent kommunikationsfel med temperatursond. Till sist löste jag problemet genom att koppla den övre metalldelen av sonden till krukan med hjälp av en klädnypa, då fungerade sonden mycket bättre. Med den vanliga hårdkokande äggfunktionen uppmanar tallriken dig att lägga till ägg i kokande vatten, vilket är ett konstigt sätt. Dessutom stängs den inte av efter den inställda tillagningstiden, bara en akustisk signal hörs. Jag skulle välkomna möjligheten till automatisk avstängning för stödd tillagning efter den valda tiden. Med Sous-vide-funktionen går det att ställa in en maxtemperatur på 74°C, jag gillade möjligheten att ställa in temperaturen även strax före kokpunkten. Jag skulle välkomna möjligheten att uppdatera programvaran, eftersom det finns en hel del brister. På grund av tavlans pris kunde de "småsaker" jag nämnde lösas.

Automatiskt översatt av Google.

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  4
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  5
 • barty rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Verkligen allt du vill.

av RobinH Datum 12 december 2021 Översatt från holländska

Verkligen en vacker häll. Har använts i ett och ett halvt år nu. Pekskärmen fungerar mycket bra. Vissa recensioner säger nej: få inte feta fingrar så fungerar det. Menystrukturen är i toppklass. Trådlös termometer är en underbar uppfinning. Sous-vide används ofta i kombination med en liten dammsugare. Men också att helt enkelt steka ett ägg. Turbofunktionen "flammar", innan du vet ordet av kokar vattnet eller dina grönsaker eller kött är fint stekt. I kombination med hob2hood styr den fint köksfläkten. Fortfarande ganska reptålig efter ett och ett halvt år. Förhoppningsvis kommer denna skiva att hålla länge. Rekommenderas varmt för hobbyn som professionell kock. (Kan jag säga som en professionell kock)

Automatiskt översatt av Google.

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • RobinH rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Andra produkter

AEG - Induktionshäll - IPE74541FB
6000 Pure Bridge Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood

Pure 3-hällen kombinerar en snygg design med responsiva funktioner. Ebenholtsglas passar perfekt med bänkskivan. Kokzonerna och kontrollerna är osynliga tills du sätter på hällen. Gör matlagningen i ditt kök till rena nöjet.

 • Bredd (mm) 710
 • Antal zoner 4
 • Flexibel zon Ja
 • Matlagningstermometer för assisterad matlagning Nej
 • Bridge Bridge
 • Hob2Hood Hob2Hood
 • Pure Pure
 • Individuella timers Individuella timers
AEG - Induktionshäll - IAE8442SFB
7000 SenseBoil Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood

Det finns bättre saker att göra än att titta på när vatten kokar. Låt SenseBoil®–induktionshäll hjälpa till. Den känner av de stigande bubblorna och minskar automatiskt värmeeffekten till sjudning. Nu behöver du inte stå och passa längre. Fokus kan istället...

 • Bredd (mm) 780
 • Antal zoner 4
 • Flexibel zon Ja
 • Matlagningstermometer för assisterad matlagning Ja
 • Boil Sensor Boil Sensor
 • Bridge Bridge
 • Hob2Hood Hob2Hood
AEG - Induktionshäll - IKE95474FB
6000 FlexiBridge Induktion Inbyggnadshäll med Hob2Hood

FlexiBridges speciella matlagningsområde med fyra segment låter dig välja vilka segment som ska kopplas samman och få plats med allt från små till extrastora kokkärl.

 • Bredd (mm) 910
 • Antal zoner 5
 • Flexibel zon Ja
 • Matlagningstermometer för assisterad matlagning Nej
 • FlexiBridge FlexiBridge
 • Hob2Hood Hob2Hood

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
rött tyg i luften mot en mörk bakgrund