Produktinformation

FiberPro-system med 3DScan-tekniksensor detekterar fukt både på ytan och inuti plagget. Det innebär att plaggen torkas med precision. Du kan utan problem torka ylle, siden, ytterplagg, skjortor, byxor och till och med dunjackor. Upplev enastående torkningsprecision.

Produktfördelar

AEG - Värmepumpstumlare - T9DEN867C

Våga torka din garderob

FiberPro-system med 3DScan-tekniksensor detekterar fukt både på ytan och inuti plagget. Det innebär att plaggen torkas med precision. Du kan utan problem torka ylle, siden, ytterplagg, skjortor, byxor och till och med dunjackor. Upplev enastående torkningsprecision.

AEG - Värmepumpstumlare - T9DEN867C

3Dscan-teknik. Torkning med precision

FiberPro-system med 3DScan-teknik läser av plaggets fuktighet med sensorer. Den detekterar fukt och justerar tiden för att plaggen ska bli perfekt torkade. Till och med tjocka plagg med flera lager. Dunjackor behåller formen och upp till 30 % högre värmeisolering jämfört med lufttorkning.

AEG - Värmepumpstumlare - T9DEN867C

Klara att användas med Mix XL-programmet

Mix XL-programmet har optimerat luftflöde och värmedistribution för att torka bomull, syntet och blandade material korrekt. Ingen sortering behövs mellan tvätt och torkning. Plaggen blir 30 % mindre skrynkliga och mindre stela än när de lufttorkas. Plaggen är mindre skrynkliga och känns bekväma att ta på sig.

AEG - Värmepumpstumlare - T9DEN867C

BÄSTA SKYDDET FÖR DINA KLÄDER

Programmen i vårt unika AbsoluteCare®-system kontrollerar rörelse och temperatur på ett exakt sätt i trumman. Ylleplagg hålls plant mot trumman för att efterlikna plantorkning. Ytterplagg får exakt rätt värme för att bevara funktionaliteten i vattentäthetsmembranen. Varje plagg får rätt rörelse och temperatur för att bli helt torra, samtidigt som kvaliteten, utseendet och känslan hos plaggen bevaras.

AEG - Värmepumpstumlare - T9DEN867C

Säkra, låga temperaturer

SensiDry-tekniken drar ut fukten ur textilierna vid lägre temperatur jämfört med vanliga torktumlare utan att märkbart öka torktiden. Detta gör att textilierna aldrig utsätts för onödig värme. Dina kläder behåller formen längre. Och den lägre temperaturen hjälper dig att spara energi.

AEG - Värmepumpstumlare - T9DEN867C

KRÅNGELFRITT FILTER FÖR BÄTTRE EFFEKTIVITET

Denna torktumlare har ÖKOFlow Filter System, ett extremt effektivt filter med flera lager som är enkelt att komma åt och rengöra. Vanliga torktumlare har flera filter. Om man inte rengör dem ökar energiförbrukningen. Med endast ett filter torkar denna maskin varje tvätt utan problem samtidigt som effektiviteten och energiförbrukningen hålls på samma nivå.

Tillbehör

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. Som tack för din tid får du 20% rabatt på utvalda köksredskap i vår webbshop. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, vänligen se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet

5

Bra torktumlare!

av Kristine Datum 05 augusti 2020

Vi köpte den här torktumlaren till reducerat pris som Smartson testpilot.

Torktumlaren fyller sin funktion och torkar tvätten bra. Någon enstaka gång så är det ett plagg som inte blivit torkat, medan resten av tvätten är helt torr. Det finns många olika torkprogram och det är lätt att välja och ställa in precis så som man vill ha det, men jag vet inte om det gör någon skillnad för tvätten..?

Det följer med en 3 meter lång utloppsslang att montera till avloppet om man inte vill behöva tömma behållaren efter varje gång.

Torktumlaren är snabb, tystgående och har en snygg design.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  4
 • Kristine rekommenderar denna produkt
 • Recension i samband med tävling

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Snygg design!

av Micke Datum 29 juli 2020

Snygg maskin som går tyst. Tycker dock inte att tvätten är helt torr alla gånger utan fortfarande fuktig när den är klar. Kanske använt fel program för just den tvätten. Annars nöjd, lätt att använda och navigera sig mellan programmen.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  4
 • Micke rekommenderar denna produkt
 • Recension i samband med tävling

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Nöjd!

av Lian1972 Datum 28 juni 2020

Torkar relativt torrt, bara ”relativt” eftersom jag kanske inte hittat rätt inställning ännu. Tar mycket tvätt. Lättanvänd. Enkel att komma åt och rengöra kondensator. Känns kvalitativ. Snygg ;)

”deltar som testpilot via Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris.”

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • Lian1972 rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Bra maskin!

av Elvira Datum 24 juni 2020

Jag deltar som testpilot via Smart son och har fått köpa produkten för ett reducerat pris.

Ett bra maskin som inte skjuter ut en massa värme och ludd i badrummet (som föregående maskin gjorde).

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  4
 • Elvira rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Andra produkter

AEG - Värmepumpstumlare - T8DEK946E
8000-Serien Torktumlare 9.0 kg Värmepump A++

Nu kan du torktumla allt du tvättar - från den mjukaste ylletröjan till skjortan du använder på jobbet. Torktumlare med AbsoluteCare®-systemet har skräddarsytt programmen att på ett exakt sätt kontrollera rörelsen och temperaturen på torkningsprogrammet. Fö...

AEG - Värmepumpstumlare - T7DSK844G
7000-Serien Torktumlare 8.0 kg Värmepump A++

Dina stickade plagg, t-shirtar, skjortor - plaggen du har på dig varje dag - behöver tas om hand på ett särskilt sätt för att de ska kännas speciella. SensiDry®-tekniken använder låga temperaturer och ser till att plaggen aldrig utsätts för onödig värme. De...

AEG - Värmepumpstumlare - T9DSP961B Perfect Pair Premium-ikon
9000-Serien Torktumlare 9.0 kg Värmepump 3DScan A+++

FiberPro-system med 3DScan-tekniksensor detekterar fukt både på ytan och inuti plagget. Det innebär att plaggen torkas med precision. Du kan utan problem torka ylle, siden, ytterplagg, skjortor, byxor och till och med dunjackor. Upplev enastående torkningsp...

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
rött tyg i luften mot en mörk bakgrund