AutoDose

AutoDose

EXAKT DOSERING AV TVÄTTMEDEL OCH SKÖLJMEDEL

Aldrig för mycket och aldrig för lite. Med AutoDose intelligenta teknologi får du automatisk och exakt dosering av tvättmedel och sköljmedel – varje gång. Och klädernas kvalitet bevaras över tid.

Skydda kläderna och använd upp till 60% mindre tvättmedel med AutoDose*

Chansa inte med mängden tvättmedel och sköljmedel. AutoDose använder unika sensorer för att beräkna den exakta mängden som din tvätt behöver. Använd upp till 60% mindre tvättmedel* och säkerställ att dina bomullsplagg håller längre.

* Internt test på mängden tvättmedel som använts för en belastning på 2 kg där AutoDose jänförts med en genomsnittlig manuell dos.

FULL FLEXIBILITET MED DE 4 FACKEN

Den robusta tvättmedelslådan låter dig enkelt byta mellan automatisk och manuell påfyllning av pulver- eller flytande tvättmedel. De fyra stora facken är enkla att använda, fylla på och rengöra.

1. Fack för kulört tvättmedel
2. Fack för sköljmedel
3. Manuella fack som kan användas som ett komplement till de automatiska, t.ex. för att hälla i särskilt tvättmedel för vittvätt, svart tvätt eller kläder med membran

Ytterligare konfigurationer av lådan finns beskrivna i My AEG-appen.

Upptäck fördelarna med My AEG Care app

My AEG Care app är designad för att ge dig en komplett tvättsupport. Specialanpassa AutoDose-inställningarna och få notiser när tvättmedlet börjar ta slut. Det är bekvämt att tvätta från din smartphone.

Låt AutoDose bestämma rätt mängd tvättmedel

Våra tvättmaskiner med AutoDose är självdoserande. Mängden tvättmedel och sköljmedel beräknas utifrån tvättmaskinens belastning. Nu behöver inget tvättmedel eller sköljdmedel går till spillo.