AutoDose
AutoDose

EXAKT DOSERING AV TVÄTTMEDEL OCH SKÖLJMEDEL.

Aldrig för mycket och aldrig för lite. Med AutoDose intelligenta teknologi får du automatisk och exakt dosering av tvättmedel och sköljmedel – varje gång. Och klädernas kvalitet bevaras över tid.

EXAKT DOSERING. VARSAM TVÄTT.

Den smarta AutoDose-funktionen ser till att din tvättmaskin automatiskt får exakta doser tvättmedel och sköljmedel vid rätt tillfälle. Maskinen väger dina kläder och doserar därefter rätt mängd tvättmedel –  i upp till 20 tvättar!* Det är inte bara praktiskt och smidigt, utan garanterar också bättre vård och hållbarhet av dina plagg.

För att få bästa möjliga tvättupplevelse, ladda ner vår app My AEG Care.

* baserat på genomsnittlig manuell dosering (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

Upptäck AutoDose-tvättmaskin i 8000-serien

FULL FLEXIBILITET MED DE 4 FACKEN

Den robusta tvättmedelslådan låter dig enkelt byta mellan automatisk och manuell påfyllning av pulver- eller flytande tvättmedel. De fyra stora facken är enkla att använda, fylla på och rengöra.

1. Fack för kulört tvättmedel
2. Fack för sköljmedel
3. Manuella fack som kan användas som ett komplement till de automatiska, t.ex. för att hälla i särskilt tvättmedel för vittvätt, svart tvätt eller kläder med membran

Ytterligare konfigurationer av lådan finns beskrivna i My AEG-appen.

Till AutoDose-tvättmaskin i 7000-serien

EXAKT DOSERING AV TVÄTTMEDEL. EFFEKTIV KLÄDVÅRD.

För lite eller för mycket tvättmedel kan skada kläderna. AutoDose-funktionen ser till att dina bomullsfavoriter skyddas mot slitage – tvätt efter tvätt – och bevarar dem i fint skick.

3 X LÄNGRE SKYDD MOT SLITAGE*

Överdosering av tvättmedel skadar med tiden fibrerna i dina kläder, vilket gör att de nöts snabbare. Tack vare AutoDose-tekniken skyddas bomullsplaggen mot blekning, krympning och för tidigt slitage.

 

*Test av forcerad nötning av bomull. Bomull som tvättats i 30°. 30 tvättar AEG AutoDose jämfört med 10 tvättar av en konkurrents automatiska dosering

HÅLL DINA VITA PLAGG VITA

Underdosering av tvättmedel gör att vit tvätt med tiden blir grå, eftersom tvätten aldrig blir riktigt ren. Med AutoDose-tekniken kan du försäkra dig om att rätt mängd tvättmedel och sköljmedel används vid varje tvätt!

Till AutoDose-tvättmaskin i 6000-serien

MED MY AEG CARE-APPEN SLIPPER DU GISSA

My AEG Care är designad för att ge dig komplett tvättassistans. Skräddarsy dina AutoDose-inställningar och få notiser när det är dags att fylla på med tvättmedel. 

person looking at My AEG Care app in mobile