Päron i rödvin

Päron i rödvin

Ha i kryddorna, ifall du inte har något emot dem - de ger en härlig värme och ett djup till denna rätt.

Ingredienser

400ml fylligt rödvin, 1 msk socker, 2 päron. Kryddor du kan lägga till: kanel, nejlika

Så gör du


4 portioner

1 Minska rödvinet och sockret till hälften i en kastrull.  Skala och dela päronen och kärna ur dem. Sätt päronhalvorna och rödvinet i en SousVide-påse, tillsammans med kryddorna om du vill använda dem, och vakuumförpacka påsen. 

2 Placera påsen på hyllnivå 3 och tillaga på 'SousVide'-inställningen på 95°C i 15 minuter. 

Servera Den här efterrätten passar perfekt med vaniljsås.

  • Löksoppa på ett nytt sätt

    Ett nytt sätt att laga denna värmande klassiker.

  • Gazpacho med ångkokta tigerräkor

    Den här spanskinspirerade soppan är en perfekt rätt.

  • Ångade vårrullar

    Dessa hälsosamma vårrullar är perfekta som plockmat vid mingel.

  • Moules marinière (vinkokta musslor)

    En maträtt som ser fin ut, är enkel och går snabbt att tillaga – du kan inte välja något bättre än denna franska klassiker.

  • Kammusslor med fänkål

    En imponerande och snabbt tillagad middagsrätt med utsökt smak.

  • Limemousse med halloncoulis

    Halloncoulisen skär igenom den söta limemousse och skapar en perfekt balanserad efterrätt.

  • Päron i rödvin

    Ha i kryddorna, ifall du inte har något emot dem - de ger en härlig värme och ett djup till denna rätt.